Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A levágott kecskefejjel...

A levágott kecskefejjel milyen jogszabályt sértettek meg?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 9. 11:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Állatkínzás gyanúja?
2012. jan. 9. 11:14
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez nem allatkinzas.

Inkabb garazdasag.

2012. jan. 9. 11:23
 3/11 anonim ***** válasza:
57%
Nyilván te sem örülnél, ha az ajtód elé sz*rna egy egész cigánycsalád.
2012. jan. 9. 11:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Állatkínzás is meg garázdaság is szerintem.
2012. jan. 9. 11:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Valójában semmilyet, egyetlen jogszabály sem tiltja az állati maradványok vagy testrészek kilincsre akasztását. De elég sok mindent bele lehet magyarázni. Pl garázdaság mert megbotránkozást vagy riadalmat kelt, zaklatás, ha nem ez az egy ilyen eset volt, rongálás, ha véres lett az ajtó, meg egyéb ilyen baromságokat.
2012. jan. 9. 11:31
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

"Állatkínzás is meg garázdaság is szerintem."

Szerintem meg az állatkínzás az egyetlen amit, ha fejtetőre állsz sem tudsz belemagyarázni, bizonyítani meg pláne nem.

2012. jan. 9. 11:40
 7/11 bumbi02 ***** válasza:
84%

Szerintem az történt hogy:

1. kecskevágás volt egy közeli faluban, ahol úgy tartották ildomosnak hogy a fejét (a trófeát) a vezetők kapják meg, mivel nem találták őket ott este, ezért ott hagyták nekik (bezzeg ha hurka-kolbász lett volna ott akkor azt elteszik)

2. egy szekta így áldoz a helyi isteneknek (fidesz képviselők)

Amúgy szerintem ízléstelen dolog volt.. bár várható volt hogy előbb utóbb jönnek az ilyenek.. Még mindig jobb mintha bedobták volna Molotovval (sajnos ilyen a közhangulat..)

2012. jan. 9. 11:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg jobb lett volna ha molotovval dobják be...
2012. jan. 9. 15:14
 9/11 Samara Morgan (KÖR) válasza:
gyilkosság
2012. jan. 14. 14:34
 10/11 anonim válasza:
Ha bele gondolsz akor állat kinzás semmi képsem lehet, mert ha azt a kecskét élelmezés céljábol ölték meg akkor nem számitt állat kínzásnak. Különben is ha te vagy az első ember aki aznap meglátja ezt akkor nem arra fogsz gondolni hogy szegény kecske mennyit szenvedett. Ez inkább garázdaság.
2012. jan. 31. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!