Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért ilyen kiakasztóak a...

Miért ilyen kiakasztóak a 2012-es béralakulások? Miért a szegényeket súlytják?

Figyelt kérdés

Most néztem meg,de kár volt, hogy 2012-ben ugyan annyi bér esetében 4000-el keresek kevesebbet, aki 240000 felett keres annak pedig nőni fog.

Hogy van ez kérem?Miért nincs egyenjogúság?

2012. jan. 4. 22:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Hogy nem bérből élek, azt magamnak köszönhetem. Ezen lehet változtatni. Egyébként ha nagyon érdekel priviben megírhatom neked hogy mit is csinálok, mi az a két szabadalom amit megalkottam, mennyi munkahelyet teremtettem ezekkel , majd meglátjuk akkor is azt mondod e hogy alig vagyok feljebb az írástudatlanságnál. Bár az irigység végett úgysem látnál tovább, gondolom akkor is így gondolnád.
2012. jan. 5. 12:16
 22/26 anonim ***** válasza:
A szegények azért keresnek kevesebbet, hogy a gazdagabbak Pl: igazgatók, megkapják a 23 milliós prémiumukat. Nesze neked igazság.
2012. jan. 5. 15:07
 23/26 anonim ***** válasza:
Az év végi prémium abból van amit az adón, járulékokon, munkabéreken és minden más egyeben felül megtermel a vállalkozás, látszik hogy fogalmad sincs az egészről. Nálam a 200 dolgozó jól keres, megkapja a prémiumot is, mindenki hálát ad a sorsnak hogy olyan életet élhet hogy nem kell azon gondolkoznia hogy mi lesz velük majd. Tudják hogy mindezt nekem köszönhetik elsősorban. Mások alacsony béréért, munkanélküliségéért nem én vagyok a felelős, sőt igen csak sokkal járulok hozzá hogy őket is fizessék. Ez a baj, hogy ilyen "okos" emberek mondogatják a sületlenségeiket.
2012. jan. 5. 15:29
 24/26 doboszoli ***** válasza:

Kolopele!

Én elhiszem, ahogy ,amiből élsz,(hiszen miért állítanál valótlant), gratulálok a sikereidhez

Két dologban kellene még meggyőzzelek, utána talán beszélgethetnénk is.

Egyik:

Tudomásul kellene venned, hogy a "zemberek" többsége, nem olyan szerencsés,(tehetséges, mindegy) mint Te.Valószínűleg sok nagy tudású, tehetséges ember kallódik, mert nem "vállakozó típus". Erről nem tehet!

Másik:

Kevesebb önfényezéssel, hitelesebb lennél! Mottó: az okos azt is tagadja, amije van, az ostoba azzal is kérkedik amije nincs!

Mondom ezt úgy, hogy azzal kezdtem, én hiszek Neked!

2012. jan. 5. 17:28
 25/26 anonim ***** válasza:
Kedves doboszoli, amit az imént írtam csak egy reagálás volt annak aki azt állította hogy mi vagyunk az oka a szegénységnek. Újabban többen is igazat kezdenek nekem adni, más stílusban írogatok , de az ilyenekre muszáj olyan választ adnom amitől talán majd kicsit elgondolkodik. Egyébként priviben bármikor beszélgetek veled, ha egyszer úgy döntenél.
2012. jan. 5. 20:52
 26/26 A kérdező kommentje:
Én lassan 30 vagyok de ahol dolgozom én keresek a legkevesebbet, akiket most vesznek fel is többet keresnek, fősulira járok,ha elvégzem kapok emelést és akár új munkahelyet is tudok találni, de az ország lehetetlenné teszi az embert.Nincs vállalkozásom,mert amit szeretnék ahhoz pénz kell,de nekem az nincs, a családomra se számíthatok, hazudni, lopni nem tudok.előléptetés kizárt, nálunk aki dolgozik azt nem értékelik, csak akinek jók az ismeretségei.A párom heti 6 napban dolgozik havi 80-ért,mert nem tud mást vállalni,mert nincs munkalehetőség, suliba nem tud járni mert se pénze se ideje nincs rá.Szóval meg se adják a lehetőséget , h. az ember kitörjön a szegénységből.Régen könnyebb volt, de most vagy nagy szerencse kell, vagy jó helyen kell lenni jó időben.A plusz pénzeket is a gazdagabbak kapják.Jutalmakat is azoknak osztanak akik alapból magasabb béren vannak.Én aki kicsi, tudják, hogy irányíthatják, hisz nincs más lehetőségem, kiléphetek és állás nélkül maradok, vagy elviselem a kormány megszorításait azért h. legalább éhen ne halljak,de ennél többet ne is várjak.
2012. jan. 6. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!