Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tegyek: a fonokom megverte...

Mit tegyek: a fonokom megverte a munkatarsamat?

Figyelt kérdés

bocsanat az ekezetek es a nagybetuk hianya miatt, tablageprol irok es vacak megszokni.

a fonokom ma megverte az egyik munkatarsamat es azt mondta ra, hogy bzi. a 22 eves fiu valoban homoszexualis, es szerencsetlennel allandoan szemtelenkedett. szegeny gyerek ma felmondott. amugy nagyon aranyos gyerek. a fiu fel is jelentette a pofon miatt. nekunk azt mondta a fonok, hogy aki latott valamit, azt kirugja. en feltem az allasomat, pedig nincs a fonoknek igaza, mert norbi nagyon jo munkaero volt. mit lehet ilyenkor tenni?

2012. jan. 3. 12:57
1 2
 11/16 menta34 ***** válasza:
20%

"nem csúsztatok"

Á nem. Hadováltál itt a meleg becsületről aztán meg kiderül, hogy a kis p*cs beszólt góliátnak az meg legyintett.

Szánalmas, hogy minden kisebbség kijátssza a "szegény kisebbség vagyok" kártyát, tök függetlenül, hogy van-e annak köze a történtekhez :(

2012. jan. 3. 15:12
 12/16 A kérdező kommentje:
hat, nem tudom, ha teged is lebzizna a fonokod és allandoan egreciroztatna, no meg ugy banna veled, mint egy kutyaval, akkor mit szolnal hozza.
2012. jan. 3. 16:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Megpofozta? Megpofozta. Ennyi.

Tettleges becsületsértés, és rendkívüli felmondási ok a munkavállaló részéről (mivel a munkáltatói jogok gyakorlója verte meg). Ergó jár a full felmondási idő neki.

Amit a főnök művel a többi dolgozóval, az zsarolás, illetve hamis tanúzásra felbujtás, ami még súlyosabb. Ha ellene tanúskodsz, az még rendes felmondásnak sem lehet indoka.

2012. jan. 3. 18:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha te nem is teszel semmit, bátorítsd a fiút, hogy jelentse fel, ha a főnök szájából elhangzott az, hogy b*zi, akkor elég jó esélyei vannak.
2012. jan. 6. 09:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Velem is úgy bánik az én főnököm. Én is szívesen megverném vagy kidobnám az ablakon. Sokan el is mentek tőle.
2016. máj. 10. 10:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Én úgy megverném azt a bunkó állatot hogy az intenzíven kötne ki. Nem érdekelne hogy főnök meg ilyenek, én nem tisztelem az egyszer biztos, ha közben egy ilyen állat.
2017. márc. 14. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!