Lehetséges faxon ügyet intézni a földhivatalnál?
Önálló jelzálogjog és elidegenítési és terhelési tilalom törlésére leadott kérelemnél a tárgyi mentesség rosszul lett elvileg feltünteve (32/C §-a <--ezt tüntette fel a bank).
15 napon belül nyilatkozni kell, különben megszüntetik az eljárást, de külföldön tartozkodom és nem vagyok benne biztos hogy időben odaér, ezért szeretném faxon.
Esetleg ha valaki jártas a témában, hogyan jelöljem meg a levélben? Ez így megfeleő:
Az 1996. évi LXXXV. törvény 32/C. § (1) bekezdés l) pontja alapján a végtörlesztés tárgyi adómentes
"a lakóingatlanon alapított zálogjog fedezetével kötött, deviza alapú kölcsönszerződésből származó követelés törvényben rögzített árfolyamon történő végtörlesztése során megszűnt jelzálogjog, végrehajtási jog, továbbá az elidegenítési és terhelési tilalom törlésére irányuló eljárás."
lehet faxon is
iktatószámra és ügyintéző hivatkozz a levélben
írd alá a levelet
az is jó amit a bank írt
csak hiányos
jó amit írnál
erre kell hivatkozni
hiánypótoltatott a földhivatal??
Igen hiánypótoltat egy 4 oldalas levélben és annyi törvényi hivatkozással, hogy csak mosolyogtam.
A bank is kapott egy példányt, de szerintem nem fognak reagálni.
Holnap válaszolok akkor faxon, olcsóbb mint az illeték, belefér az időmbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!