Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A kolléganőm direkt eltüntette...

A kolléganőm direkt eltüntette az igazolásomat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Múlt hét csütörtökön visszamentem egy majdnem kéthetes betegszabadságról a munkahelyemre. Vittem is a betegszabadságos papíromat a kolléganőmhöz (aki a barátnőm is), de csütörtökön-pénteken ő volt szabin. No már most, az irodaszomszédra rábíztam a papíromat, hogy adja oda az igazolást a munkaügyisnek.

A főnök és a munkaügyis munkatársam ma számon kérte rajtam, hogy hol voltam én igazolatlanul. Valika drága meg letagadta, hogy én odaadtam az igazolást. (Ezzel a nővel sokszor kerültem összetűzésbe, mert az én helyemre pályázik.)

Most mi legyen?

2011. dec. 19. 22:01
 1/6 tetro ***** válasza:
100%
kérj egy másolatot az orvostól? ne légy tehetetlen
2011. dec. 19. 22:18
 2/6 A kérdező kommentje:

:) Azt már kértem, de a hazugsága ellen vajon mit tegyek?

Nem szeretem, ha ennyire gonoszak az emberek.

2011. dec. 19. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Most semmit.Várj az adandó alkalomra és akkor cselekedj.
2011. dec. 19. 22:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérj másolatot az orvostól, és miközben átadod személyesen a főnöknek, mondd el neki, hogy az eredetit a Valikával akartad eljuttatni hozzá, de hogy valika hová tüntette , azt tőle kellene megkérdezni.

Szabály, hogy iratot kollégákra sosem bízunk, tele vannak a munkahelyek ilyen tetvekkel.

2011. dec. 19. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérj egy másik igazolást az orvostól, mondván, hogy az előző elveszett. És egy életre jegyezd meg, hogy kizárólag személyesen adhatod oda!!!
2011. dec. 20. 10:30
 6/6 anonim ***** válasza:

":) Azt már kértem, de a hazugsága ellen vajon mit tegyek?

Nem szeretem, ha ennyire gonoszak az emberek."

Semmit sem kell tenne. Legjobb büntetésvégrehajtó maga az élet. Csak vár türelemmel...

2011. dec. 20. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!