Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Akit bevittek, mert ellopott...

Akit bevittek, mert ellopott 2 zsemlét azt miért vitték be ennyiért?

Figyelt kérdés

Mit tudni róla ?

Volt már előtte valamilyen más lopása ?

Vagy rögtön elsőnek fogták és szó nélkül bevitték ?

2011. dec. 15. 18:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
56%
ugye te vagy a 2 csokit ellopó?
2011. dec. 15. 19:08
 2/19 A kérdező kommentje:
Milyen csoki lopó ?
2011. dec. 15. 19:11
 3/19 A kérdező kommentje:
Na ennyit erről az oldalról..
2011. dec. 15. 19:17
 4/19 Shai-Hulud ***** válasza:
70%
Azért, mert a lopás bűncselekmény vagy szabálysértés. Ennek megfelelően büntetés jár érte. Még 2 zsemle esetén is.
2011. dec. 15. 19:17
 5/19 A kérdező kommentje:

És azt nem tudjátok,hogy ott a helyben elvitték vagy utólag ítélték el ?

És hány éves volt ?

És előtte nem volt semmilyen lopása ?

2011. dec. 15. 19:18
 6/19 anonim ***** válasza:
39%
Mert lopott. És ez törvénybe ütközik. Vagy nem hallottál még törvényekről?
2011. dec. 15. 19:20
 7/19 A kérdező kommentje:

De hallottam csak előtte nem volt ilyen,hogy beviszik ilyen kis apróság miatt :S

Vagy ez nem csak azért volt mert akkor hozták be az új törvényt és példát akartak mutatni ???

2011. dec. 15. 19:22
 8/19 anonim ***** válasza:
71%
Egyszer bevittek 1 kifli miatt. Ott úgy elvertek gumibottal, hogy 2 hétig feküdtem. Papíron meg elestem a lépcsőn, de legalább azóta nem lopok kiflit.
2011. dec. 15. 19:23
 9/19 anonim ***** válasza:

Azért mert a Fityisz a fülkeforradalom után szeretett volna valami látványosat villantani, és bevezette, hogy a szabálysértési értékű lopás esetén is lehetőség van a tettest max két napig vizsgálati fogságban tartani. Ennek a deklarált célja az eljárást gyorsítása, de nyilván a piti tolvajok szopatásával akartak pontokat bezsebelni.

Hogy ez sem az arányosság elvével, se a habeas corpussal, se a józan ésszel nincs köszönőviszonyban, az ne zavarjon senkit egy ilyen országban. Ahol a kiflilopás hivatalos személy által elkövetett súlyos testi sértéssel való büntetése is száz százalékot kap. (Remélem, hogy csak kamu komment.)

2011. dec. 15. 20:51
 10/19 A kérdező kommentje:

Azzal semmi gond én is elítélem őket,utálom őket mint a sz@rt de én nem vagyok az :'(

Azóta nem alszok.

Rendőrségről rendőrségre megyek,hogy megkérdezzem,hogy mire számítsak :(

1000X megbántam :(

Azóta rámjön a síró roham ha belegondolok,hogy volt nálam pénz,kajajegy simán meg tudtam volna venni nekem meg ingyen kellett :'(

Pedig meg volt mindenem :(

És életemben 1x lopok kis értéket és megyek a sittre :'(

2011. dec. 15. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!