Miért mondják mindig hogy önvédelemre csak revolvert?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem a legjobb témába tettem, de nem volt jobb ötletem, meg itt foglalkoznak fegyverekkel. Valaki kifejtené nekem hogy ez mire van alapozva?2011. dec. 15. 16:04
1/10 anonim válasza:
az automata, szekrénytáras könnyen beakadhat, akár mikor magának betölt, vagy ritkán mikor a hüvelyt kiveti magából. A forgótáras az nem.
2/10 anonim válasza:
Mert megbízhatóbb, ahogy az előző is mondta. Valójában persze önvédelemre inkább gázspray és futás az ideális.
3/10 anonim válasza:
Kétlem, hogy valaki annyit használná önvédelemre, hogy az beakadjon. Ugyanis ez elég ritka. Kb 10 ezer lövés alatt nem tapasztaltam ilyet.
4/10 anonim válasza:
igaz, valóban ritka, de ezt hozzák fel hibalehetőségnek. S ha pont élesbe csinálja meg, akkor az nem jó.
5/10 anonim válasza:
Elég egyszer beakadnia, az első önvédelmi szituációban.
6/10 anonim válasza:
Azért, mert így a hüvely a tárban marad, és nem esik le a földre, amit a gonosz rendőr bácsik megtalálhatnak. :)
7/10 anonim válasza:
az minegy hogy a hüvely a tárban marad e a golyó alapján ugyan úgy ehet azonosítani a kaliberét és így le lehet redukálni a kört amibe tartozhat a fegyver és mint előttem is írták azért jobb mert egyszerűbb nincs benne olyan sok a alkatrész ami elromolhat míg a hátrasiklós szánú fegyvereknél könnyen tönkremehet valami beakadhat a hüvely elromolhat a rugó stb stb
8/10 anonim válasza:
Szívem szerint én is Thermal Shok Launchert használnék önvédelemre...egy lövése letakarítaná az egész buckalakó-telepet a Föld színéről :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendkívül haszontalan válaszodat. Jelentettem a rohadt tapló moderátoroknak, de nyilván nekik is tetszett mivel baszták kitörölni...
2012. jan. 21. 18:35
10/10 anonim válasza:
Semmiség. Majd ha hatan vesznek körbe és csak öt golyód van, ne gyere hozzám sírni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!