Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi az megrovás?

Mi az megrovás?

Figyelt kérdés

Ha valaki megrovnak az konkrétan mit is jelent ?

Csak szóban leszidják ?

2011. dec. 12. 19:15
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Megúszhatom egy sima figyelmeztetéssel,ha őszintén elmondom,hogy megbántam ez volt az első,nem történt kár,mivel ott helyben elvették?

Nagyon nem szeretnék ebből nagy bajt :(

Télleg nagyon megbántam de mivel már vagy 40000x kiírtam ez is azt bizonyítja,hogy nagyon félek,és sajnálom ami történt :(

És olyan rossz,hogy azóta minden este ez jár a fejemben és alig alszok :(

Azt szeretném,hogy csak egy sima figyelmeztetés legyen és akkor vége egy életre ennek az egész őrületnek.

Vagy ti nem hisztek a véletlen hülyeség okozta dolgok megoldásában ?

2011. dec. 12. 19:58
 12/31 anonim ***** válasza:
Azt kell tenned, amit a 4-es válaszban leírtam: Szánod-bánod, soha, soha többet!
2011. dec. 12. 19:59
 13/31 A kérdező kommentje:

Értem.

De az a jó,hogy nem kell színészkednem ott mindenki előtt,hogy így megbántam meg úgy megbántam csak őszintén el kell mondanom,hogy sajnálom hülye voltam :(

De télleg nem szeretnék egy ilyen kis hülyeség miatt böribe menni :|

Utolsó évem az iskolában végre végzek 12 év után meg lesz a szakma és akkor egy ilyan baromság miatt oda minden :S

Nagyon fontos lenne,hogy egy figyelmeztetéssel el legyen intézve vagy pénzbírásággal.

Még az is jobb mint a börtön :|

2011. dec. 12. 20:02
 14/31 anonim ***** válasza:
Mekkora az a csekély érték? 20 ezer Ft-s lopás alatt nem indítanak büntetőeljárást, akkor nem kell paráznod, ha 20 ezer Ft érték felett loptál, akkor indítani fognak, az ügyész fel fog világosítani arról, hogy mediációt is alkalmazhattok ahhoz, hogy a vádemelést ill. a tárgyalási szakaszt elkerüljétek, így el tudod kerülni a börtönt.
2011. dec. 13. 00:05
 15/31 A kérdező kommentje:

hát az nagyon csekély összeg kb 400-500 ft.

3 csoki

2011. dec. 13. 05:22
 16/31 anonim ***** válasza:

Mi meg azt kértük már többször is, hogy ne tegyél ki ilyen kérdéseket, mert piszokul unjuk.

Nem tűnt még fel, hogy minden kérdésnél egyre többet szerepel a börtön, és csakis azért, mert már húznak téged az emberek?

Elloptál 1-2-3 csokit (mindig mást mondasz amúgy, de nehogy elmondd még egyszer, könyörgöm, mert nem érdekel!), és azóta minket büntetsz a kérdéseiddel.

Ez már nagyon bűn, mint azok a hülye csokik, amiket el akartál lopni.

Google a barátunk, olvass a szabálysértésről, (még egyszer ne kérdezd meg, hogy szabálysértés-e, mert képernyőn keresztül is hozzád vágok valamit!), vagy menj el egy ügyvédhez, és vele beszélj.

Tudsz róla, hogy a legegyszerűbb ügy is hónapokig húzódhat?

Ha addig minden nap három-négy ilyen kérdést kiírsz, akkor a büntetésed a közutálat lesz, ami messze túlszárnyal majd mindent, amit bármilyen bíróság adni fog!

És nem "megrov", hanem megró a szó.

2011. dec. 13. 13:29
 17/31 anonim ***** válasza:
És még annyi, hogy kezdem azt gondolni egyre inkább, hogy kamuból írogatod ezeket a kérdéseket.
2011. dec. 13. 13:30
 18/31 anonim ***** válasza:
Akkor ebből közigazgatási eljárás lesz, vagy még annyi sem, hanem kapsz a rendőröktől egy ejnye-benyét. Hány éves is vagy?
2011. dec. 13. 21:15
 19/31 A kérdező kommentje:
17
2011. dec. 13. 21:42
 20/31 anonim ***** válasza:
Akkor ráadásul még korlátozottan vagy cselekvőképes, szóval ebből tényleg csak egy ejnye lesz. Ne parázz, de többet ne csinálj ilyet!
2011. dec. 13. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!