Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet nálam kés (utcán), ha...

Lehet nálam kés (utcán), ha még nem vagyok 18 éves?

Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 20:45
1 2
 11/16 anonim válasza:

Veszélyes helyzetbe nem csak akkor kerülhetsz,ha te akarsz.Lehet,hogy megtámadnak beléd kötnek.

És ha te NEM puszta kézzel sebzel meg valakit,akkor akár önvédelem,akár nem,Te jobban megszívod mint az,aki megtámadott,mert Nálad volt valami.

Késsel harcolni meg baromi nehéz.Vigyél inkább sprayt,vagy ahogy írták láncot+kulcsomót.Igazoltatásnál azért nem büntetnek.Ellenben a kés,vipera,boxer,baseball ütő,pisztolyokról nem is beszélve.Az alaphangon is 50.000 Ft büntetés.

Szerezhetsz gázpisztolyt esetleg,amihez a rendőrségen tudsz engedély csináltatni ( [link]

De szvsz,azt mondom,hogy inkább verjenek meg kicsit,minthogy megbüntessenek X összeggel,vagy én kerüljek sittre)

2011. dec. 15. 17:04
 12/16 anonim válasza:
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy ha 18 éves se vagy, akkor meg ne mászkálj este veszélyes helyen, ha meg bulizni mész, akkor menjetek bandával, és akkor nem kötnek belétek. Legalábbis kisebb az esély. Nálam "önvédelmi fegyverként" szintén kulcscsomó van, jó sok fém kulcstartóval, meg acélbetkós a lábamon :D
2011. dec. 17. 13:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok..

Nálam egy dugóhúzó van, a klasszikus T alakú, persze csak ha egyedül kell mennem valahova, (a paprikaspré beszerzése mindig csak tervben van)

Én hezitálás nélkül belevágnám valakibe, ha "úgy" akarna megtámadni, természetesen egy rablás esetén nem ugrálnék, csak olyan helyzetben

2011. dec. 20. 20:40
 14/16 anonim válasza:
Ember, 20rongyért veszel gunboxban egy Keserű Viper-t, betöltöd Umarex gáztölténnyel, és no problem... A kést meg max akkor tudnád jól hasznosítani, ha profi krav maga-s vagy, azt meg kétlem...
2011. dec. 27. 01:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet az előttem szólók nagyrészével. Egy kés igenis hasznos lehet önvédelemnél, aki szerint nem, az nem tudja használni.

Nem kell vele halálos sebet okozni. Sőt, egy golyóstollal földre lehet kényszeriteni valakit, plusz ha a kést elveszik tőled, akár a CS-spray-t is.

2012. júl. 22. 16:39
 16/16 anonim válasza:
Depéldául vannak ezek az ember rablások, na azt nem hiszem h továbbsétálással megúsznánk baj nélkül, éshát mit csinálsz spray-el ellenük behurcolnak a kocsiba bezárják és ott tehetetlenné teszed egy spray-el őket? akkor is felkelnek de ha egy kés van nálad akkor gondolom még mindig többre mész vele, na pl aki egyedül jár minden nap messziről be pestre akkor mondhatjátok aztán h ne járkájunk olyan helyen egyedül ahol nem érzed magad biztonságban. szval akkor most a 18 alattiakra is vonatkozik ez a max 8cm? vagy azért is büntetnek? mert muszály az embernél legyen ha már ilyenek történnek. :/
2015. máj. 6. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!