Kis értékű bolti lopásnál mi történik, ha valaki lebukik?
Szóval tegyük fel,hogy nagyon csekély összes 1000 ft alatt és lebukik.
Nem hívnak rendőrt,de jegyzőkönyvet vesz a biztonsági őr.
Onnantól kezdve mire számítson az illető ?
Lehet akkora szerencséje,hogy megússza,mivel fiatalkorú,és bűntetlen előéletű,és nem ellenkezett és bevallotta,hogy ő volt ?
És ha fel jelenti a biztonsági őr utólagosan akkor a rendőrség ki küld papírt ?
Vagy csak akkor küldd ha behívatják ?
Azt monda valaki,hogy nem foglalkoznak kis lopásokkal és azok a jegyzőkönyvek nem jutnak el a rendőrségre csak a kerületi önkormányzathoz.
Mit tudtok erről ?
állj már le csak szívatnak.
Nem fognak feljelenteni, ne parázz már.
Bocsánatot kértél a szekustól?
Ha a rendőröket nem hívta ki, akkor megúsztad, mert utólag már nem tudja bizonyítani az esetet, KIVÉVE ha felvétel készült a lopásról.
Emlékezz vissza, láttál kamerákat felszerelve?
Amikor elkapott és szembesített a szekus, akkor beszélt neked videó felvételről?
Amúgy hogy buktál le? A kijáratnál sípolt?
Match volt.
Nem sípolt.
A bizti őr már várt mikor kimentem a kasszánál.
Nem mondta,hogy felevették videóra.
Nem láttam kamerát de bizti volt mert elég komoly ületlánc
Akkor nyugodj meg nem lesz gond
és kérj mindenféle képen bocsánatot
Ja és többé ne lopj mert csúnyább hátulütője lehett a dolgoknak
ENNNNNNNNNYYI
Viszek nekik holnap 1 szív alakú milkát,bocsánatot kérek és ennyi ? Télleg megbántam mert azóta nem alszok :(
És ha már feljelentettek akkor mi van ?
Akkor már oly mind1 nem ? :(
akkor valószínüleg a szobában látta a képernyőn, agogy eltetted a táskádba a csokikat.
Ha így volt, ezt benézted!
Reménykedj, mást nem tehetsz. Mivel a Matchban sztem napi szinten legalább 5-10 embert elkapnak, ezért lehet, hogy csoportosan kükdik ki ezeket a feljelentéseket, és lehet, hogy csak a hó végén, vagyis most.
Ez nekem logikusnak válasznak tűnik arra, hogy eddig miért nem kaptál hivatalos levelet a rendőrségtől.
Nem szoktam ítélkezni, de most mégis megteszem: ne haragudj, de te nem vagy teljesen 100-as.
Írtad, hogy nem szorulsz rá. Pont most szeptemberben szigorítottak: az újságban, TV-ben mindenhonnan ez folyt.
Miért tetted?
Hülye voltam :(
Akkor már késő ?
:(
Nyugodtan befejezheted az önsajnálkozást.
Az összes bűnöző csak azután bánja meg tettét, ha már elkapták. Ha sikerült volna, akkor megbántad volna? Egy túrót! Valószínűleg tovább lopsz míg le nem buksz. Én összezárnálak egy meleg kancigánnyal pár napra és akkor majd megtudod mi az a következmény.
Legközelebb majd öreg nénit fogsz agyonverni, mert "úgy tartja úri kedved"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!