Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet, hogy én holokauszttagad...

11ptr kérdése:

Lehet, hogy én holokauszttagadó vagyok?

Figyelt kérdés
A Szovjetunió összeomlásáig úgy tudtuk, és tanultuk az iskolában, hogy a Katyn néven elhíresült lengyel népírtást a hitleri németország követte el. Nem volt ok kételkedni benne, mert jobban alá volt dokumentálva, mint a zsidó holokauszt. Meg voltak a halottak, német fegyverekkel végeztek velük, és az elkövető tábornok és főtisztek írásos beismerő vallomása is megvolt. Egy árva tiltakozó hangot nem hallottunk a Németektől, vagy a Szabadeurópa Rádióban az ellenkezőjéről, a zsidószervezetek sem - de egy árva rabbi sem - mondta, hogy nem igaz. Szóval, az égvilágon senki nem mondott olyat, ami alapján kételkednem kellett volna. ÉS JÖTT GORBACSOV!!! És azt mondta, hogy sory, de ezt mi követtük el, az egész eddigi állítás, híresztelés hazugság volt, egy nagy nemzetközi összeesküvés a németek rovására, ami alapján a lengyelek kárpótlás címén jól levették őket. Mostantól azt kell elhinni, hogy mégsem a Németek, hanem a Szovjetunnió követte el a Lengyel népirtást. Mi történik, ha én nagy nyilvánosság előtt kijelentem, kétségbe vonom, hogy a zsidó népírtást a németek követték el, lehet hamarosan Jelcin illuminált állapotban kikotyogja, azt is a Szovjetunnió követte el, de kiegyeztek a zsidókkal, hogy tőlük egy fitying kárpótlást nem kapnak, de ha együttműködnek velük ebben a világméretű halandzsában, jól levehetik a németeket, ahogyan a lengyelek Katynért, - a németek ugyanúgy hallgatni fognak. Szóval mi is van ilyenkor?
2011. dec. 1. 19:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
43%
Üdvözöllek, holokamutagadó felebarátom.
2011. dec. 1. 19:43
 2/14 anonim ***** válasza:

"úgy tudtuk"

A lengyelek akkor is tudták, legfeljebb nekünk mondtak hülyeségeket. Szovjet utasításra ott hamisítottak történelmet, ahol nem szégyelltek, szóval számomra ez nem újdonság.

2011. dec. 1. 19:47
 3/14 asmosys ***** válasza:
Ma is köztünk vannak páran, akik mesélik. Aki látta, aki átélte, aki elkövette. Gondolod, mindenki hazudik?
2011. dec. 1. 19:51
 4/14 anonim ***** válasza:

19:51-nek

Honnan tudod, hogy akik "látták", "átélték" tényleg ott voltak? Szerinted nem volt még olyan a történelemben, hogy átvertek embereket hazugságokkal? Vagy te mindent elhiszel amit mondanak neked?

2011. dec. 1. 20:01
 5/14 A kérdező kommentje:
Nincs szándékomban a méltatlan körülmények között elhalálozott zsidó emberek emlékét megsérteni. De, az tény, hogy a haláltáboroknak nevezett koncentrációs táborokat ugyanaz a szovjet belbiztonsági vizsgálóbizottság tárta fel és tartotta 1947-ig a külvilág elől elzárva, amelyik Katynt. Most törvényt hoztak, hogy az előbbi szintiszta igazság szóról szóra, Katynnal ugyan van egy kis gond, de ha kinyitod a szádat, akkor mehetsz a dutyiba. Egyébként nem gondolom, hogy mindenki hazudik, - csak az akinek érdeke fűződik hozzá! Ami felháborít, hogy a zsidókollaboráns vezetőink ezzel a törvénnyel jobban behódoltak Izraelnek, mint Kádár az oroszoknak!
2011. dec. 1. 20:20
 6/14 anonim ***** válasza:
Jelcin már tuti nem fog ezzel a témával foglalkozni. Amúgy meg udv a klubban.
2011. dec. 1. 20:22
 7/14 anonim ***** válasza:
38%

"Lehet, hogy én holokauszttagadó vagyok?"

Aki az, az tudja magáról.

"Mostantól azt kell elhinni, hogy mégsem a Németek, hanem a Szovjetunnió követte el a Lengyel népirtást."

Nem Németek, hanem németek. Vagy a Német családot vádolod? Milyen "lengyel" (nem Lengyel) "népirtásról" beszélsz? Katynban a szovjetek 22 ezer lengyelt öltek meg. A II. világháború alatt a németek több millió lengyelt. A lengyelellenes népirtást a nácik követték el, a katyni mészárlást a szovjetek.

"Mi történik, ha én nagy nyilvánosság előtt kijelentem, kétségbe vonom, hogy a zsidó népírtást a németek követték el"

Valaki feljelent, aztán járhatsz fél évig a bíróságra, amin én csak röhögni fogok.

2011. dec. 1. 21:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Az külön érdekes, hogy ilyesmit hogyan büntethet a törvény.
2011. dec. 1. 21:40
 9/14 A kérdező kommentje:

..a 21.38 nak.

Köszönöm a kiigazítást, bár jobban örültem volna, ha soraidból az világlik ki, hogy legalább egy keveset megértettél abból, aminek ezt az írást szántam. Ami neked röhejes, az nekem végtelenül sajnálatra méltó.

2011. dec. 1. 21:53
 10/14 anonim ***** válasza:

ma 21:40

Úgy, hogy elfogadta a parlament, a feltűnési viszketegségben szenvedő idióták nagy bánatára és a többi ember szórakoztatására.

2011. dec. 1. 22:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!