Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezt hogy kell értelmezni,...

Magyar izom kérdése:

Ezt hogy kell értelmezni, lehet máshogy? "Minden embernek joga van az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg. "

Figyelt kérdés

Èn úgy értelmezem ezt hogy, a fogantatástól kezdve gondolni kell arra hogy egy élet van benned, és így viselkedni, gondolok ilyenkor arra hogy példáúl nem szabad alkoholt fogyasztani mivel az sérti a magzatott.

Azért teszem fel ide a kérdést mert svédországon élek, itt azt írják az újságban hogy a magyar alaptörvényben az van be írva hogy "az élet a fogantatásnál kezdödik", és hogy ezt beírták sérti a nöket, mivel ez annak a jele hogy Magyarországon próblémás lehet ha egy nö elakarja vetni a magzatott.

Èn meg szerintem egyáltalán nem ezt jelenti..

(egyébként magyarországon elvetésre hogy néznek?)

2011. nov. 15. 10:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Azt mondjátok meg nekem, hogy a FÉRFI felelősségéről miért nem beszél senki ebben a kérdésben, amikor pedig ő a főbűnös?

"Csak magától egy nő sem esik teherbe, és bármennyire is hihetetlen, a szexuális együttléteket többnyire a férfiak kezdeményezik. "

Ezt bemondtad mint a piros 40-et már csak bizonyítani kéne.

"Többnyire a férfiak is találnak ki mindig mindenféle hülye kifogásokat az óvszerhasználat ellen,"

A nők meg a fogamzásgátló szedése ellen.

"és a férfiak is esnek a leginkább pánikba, amikor felmerül, hogy hoppá, lehet, hogy apák lesznek,"

Mert amikor az nő teherbe esik egy vadidegem férfitól ő persze halál nyugodt.....

" és a férfiak is hagyják sorsukra a terhes nőket, bújnak ki minden lehetséges eszközzel a gyerektartás alól, vagy egyenesen ők maguk bátorítják abortuszra a nőt."

Persze hogy az igen magas jövedelmekkel rendelkező magyar állampolgárok imádják ha fizetésük 20%-tól megszabadítják őket.

ERRŐL MIÉRT NEM ESIK SZÓ, ÚGY ŐSZINTÉN?

Mert marhaság a férfira kenni mindent.A nő nem önként rakta szét a lábait ?Lehet a bíróságra menni.Nem használt gumit a szexnél a vadidegen férfi akivel szexelt?Esemény utáni tabletta is létezik. Ha ez sem jutott az eszébe három lehetőség van:

-Abortusz [a nő dönt tudtommal]

-Megszüli és örökbe adja.

-Megszüli és felneveli,de ehhez minek kell a pasi fizetésnek ötöde feltétlenül?

Miért mindig a nő hibás, és miért nézik mindig közönséges inkubátornak emberi lény helyett, miközben a férfit minden felelősség alól felmentik?

Nem érzitek ennek a gáz jellegét?

2011. nov. 17. 11:38
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem tudtad?

Férfiak eröszak segítségével szoktak nöket lefektetni, mivel a nö mikor alkoholt fogyasztot nem vonható felelöségért a tetteiért..

2011. nov. 17. 11:59
 13/21 anonim ***** válasza:
Abban igaza van a pár kommenttel előzőnek, hogy a nem kívánt terhesség alapesetben kollektív felelősség, ezzel nem lehet vitatkozni.
2011. nov. 17. 12:21
 14/21 anonim ***** válasza:

1138-as vagyok ez ez lemaradt:

ERRŐL MIÉRT NEM ESIK SZÓ, ÚGY ŐSZINTÉN?

Mert marhaság a férfira kenni mindent.A nő nem önként rakta szét a lábait ?Lehet a bíróságra menni.Nem használt gumit a szexnél a vadidegen férfi akivel szexelt?Esemény utáni tabletta is létezik. Ha ez sem jutott az eszébe három lehetőség van:

-Abortusz [a nő dönt tudtommal]

-Megszüli és örökbe adja.

-Megszüli és felneveli,de ehhez minek kell a pasi fizetésnek ötöde feltétlenül?

"Miért mindig a nő hibás, és miért nézik mindig közönséges inkubátornak emberi lény helyett, miközben a férfit minden felelősség alól felmentik?"

Nem mentik fel ,de hát mégis a nőben születik meg és ő dönt az abortuszról,a férfi csak mellékszereplő a történetben.

"Nem érzitek ennek a gáz jellegét?"

Szerintem elég gáz hogy a történet egyik mellészereplőét akarod az abszolút bűnösnek kikiáltani

Állításotok szerint..Minden férfi leitatja és megerőszakolja nőket ,utána stukkert szorít a fejükhöz ,hogy kaparja ki ,és azzal fenyeget hogy ha megszülöd nem fizet gyerektartást.

Kérdező ó hát persze.... Érdekes hogy sok férfinek alkohol és más kábítószerszer nélkül is megy,a maradék meg a nő beleegyezésével és helyeslésével [ki ne szeretné az ingyen piát] itatja le .

Ha ilyen egyszerű lenne csak nem kéne elfogadni az ingyen koktélt hölgyek.

Állításotok szerint..Minden férfi leitatja és megerőszakolja nőket ,utána stukkert szorít a fejükhöz ,hogy kaparja ki ,és azzal fenyeget hogy ha megszülöd nem fizet gyerektartást.

Nem ellenzem az abortuszt ,de hát arról prédikálni hogy minden csakis a pasi hibája kicsit abszurd.

2011. nov. 17. 15:27
 15/21 anonim ***** válasza:

"arról prédikálni hogy minden csakis a pasi hibája kicsit abszurd."

Elnézést, ha nem voltam egyértelmű (nekem válaszoltál); csak azért nagyítottam fel ennyire dolgot, mert gyakorlatilag az összes előttem lévő kommentben egyöntetű nőhibáztatást láttam, és sehol nem esett egy szó sem a férfiról. Én pont ezt láttam a kéttényezős egyenlet egyoldalúsításaként, és ezért domborítottam ki jó látványosan a másik oldalt is, hogy ugyan gondolkodjatok már el azon is.

Nem tagadom tehát én sem egy pillanatig se, hogy mindkét félnek okosnak lennie, csak mint írtam is az előbb, az eddigi hozzászólásokban leginkább csak nőhibáztatást olvastam, és ezt egyoldalúnak éreztem. Ennyi.

2011. nov. 17. 19:17
 16/21 anonim ***** válasza:

1 kommenttelő hibáztatta a nőket a többi inkább a kormánynak rontott neki.

Amúgy ez az alaptörvényi megfogalmazás egy fenyegetés Viktor részéről semmi több ,aki a demográfai [illetve neki szavazói ] válságot elősegíti , holmi abortusszal azt kizárják a nemzeti együttműködésből.

2011. nov. 17. 20:45
 17/21 A kérdező kommentje:
egyébként, irónikus voltam a elözö kommentemmel, azt hittem egyértelmü...
2011. nov. 17. 23:18
 18/21 anonim ***** válasza:

Azért a nő a hibás, mert neki KELLENE nagyobb felelősnak lennie. Értem, én, hogy a férfiak szemetek/szoknyapecérek, lépősek stb.. ilyen van. DE!

Gondolkodni nem kéne? Miért hisz el mindent a nő? NEKI kell vigyáznia magára, mert ő kerül nagyobb bajba.

A gyakorlat ezzel szemben az, hogy a nőket simán le lehet beszélni a kotonról, a rá lehet dumálni bármire, én is tettem már így.

2011. dec. 7. 01:05
 19/21 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy meg a svédek, meg a norvégok a legnagyobb képmutató köcsögök a világon. Olyan fennhéjazóan néznek le a világ többi részére, hogy ők a demokraták, igazságosak, és toleranciabajnokok. A túrót. Felfuvalkodott idióták, akik nem tudnak mit kezdeni a pénzükkel. AHol gyerekeknek reklámozzák a homoszexualitást, és női kvótákat alkalmaznak a cégek és az állam vezetésében, az egy agyament idióta társadalom. AMúgy az országaik szépek.
2011. dec. 7. 01:08
 20/21 A kérdező kommentje:

Pontosan, olyan büszkék hogy gazdagok satöbbi, sok külföldi meg mondja mien jó svédország..

De nekem furcsa hogy a világ 10 leggazdagabb országának, nincs pénze ellég iskolákat/egyetemeket, házakat, börtönöket, utakat, óvodákat, vasutakat, kórházakat építenie,(hisz mind ebböl hiány van, mégse csinálnak semmit) és a gyerekek használt könyvekböl tanúlnak a suliban...

2011. dec. 7. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!