Iriemaffia kérdése:
Tesco-ban tényleg rálát a kamera a próbafülkében öltöző emberekre? :O
Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 22:23
11/13 anonim válasza:
Képzeljétek el, igen van kamera! Rejtett kamera!!! Ha érdekel azt is elmondom helyileg milyen Tesco áruházakban!
Próbából a próbafülkében elraktam egy jelentéktelen összegű párszázas dolgot , erre a kijáratnál vártak a biztonsági őrök , hogy fáradjak be velük az irodába és rendőrt is hívtak . Az őrök állították, hogy a próbafülkében lett elrakva az a bizonyos lopott dolog!
Mivel ezer ft alatt volt , így ejnye-bejnyével elengedtek!
Na kérdem én?? Hol lehet itt perelni ez ügyben a Tesco emberi jogokat sértő rejtett kameráért?? Hm??? Hol vannak az okosok?
12/13 anonim válasza:
Szerintem meg hiába raktad el a próbafülkébe látákk amikor bevitted azt a tárgyat,utána pedig nem látták a kosaradban. Ennyire egyszerű. Attól még nem biztos h figyelnek a próbafülkében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!