Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tegnap este elsodort egy...

Tegnap este elsodort egy autós a zebrán, miközbe átment a lábamon. Milesz ebből?

Figyelt kérdés
tegnap este a zebrán haladtam,mi közbe egy autos fék csikorgással megállt,én erre bedühödtem,és mondtam neki h zebra van nem látja h lassítson(ezen a szakaszon 30 km/h korlátozás van) és nekiállt feljebb,közbe odaléptem az autoshoz,kinyitota az ajtót,és elkapta a kapucnimat,elindult közbe ráment a lábamra a kapucnimat letépte,én erre hanyat vágódtam,és otthagyott.a többi autos megállt,hívták a rendőröket mentőket,közbe a vén csávót visszahozták! engem bevittek a mentők a kórházba,lábzúzódás.a rendőrség eljárást indított. mire számítsak,milesz ebből?
2011. okt. 20. 11:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
orvosi papírok vannak,meg amit a korházban adtak
2011. okt. 23. 08:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Tehát az őt ért verbális agresszióra (a kérdező részéről) fizikai agresszióval válaszol az nem lehet önbíráskodás?

Ezen kívül - mint írtam közúti veszélyeztetés.

2011. okt. 23. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!