Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen segély az, amit vissza...

Milyen segély az, amit vissza kell adni?

Figyelt kérdés
Jogszerűnek hangzik mégis kellemetlenül érintett... a történet a következő: a leépítést "eltitkolva" mondva csinált dolgokkal engem és 18 társamat egy nagy multitól elküldtek, persze rendkívüli felmondással, hogy még véletlenül se kelljen végkielégítést fizetniük (mert amúgy leépítés volt).A munkaügyi központban segélyt kértem mert nem találtam egy hamar munkát sajnos. Ott közölték velem, kapok havi 80-90 ezer forintot ami nem is rossz 3 hónapig. De kiderült mivel rendkívüli felmondást kaptam, így 3 hónapig nem is jár a juttatás. Ez tök jó, mondtam, és nagy nehezen kibírtam mert 2 hónapon belül találtam is állást. Ez idő alatt kaptam pénzt a számlámra de nem tudtam miért, viszont a bank egyből vette is le, nem láttam belőle semmit. Ahogy munkába léptem a kért módon emailban értesítettem őket, hogy van munkám, szeretnék leiratkozni a segélyről, nem jött válasz, de a pénzt továbbra is kaptam. Most meg 4-5 hónap elteltével vissza akarják kérni azt a pénzt amit kiküldtek mondván jogtalanul felvettem, de én írtam nekik hogy már van munkám, az mért az én problémám hogy ők nem olvassák az emailt??? tuti nekik van igazuk mert törvénybe van írva hogy végülis jogtalanul vettem fel a pénzt (amit nem is vettem fel) de honnan a fenéből fizessem vissza nekik a pénzt. Kértem volna részletfizetést de képtelenség elérni őket. Vélemények jöhetnek, köszi
2011. okt. 19. 09:39
1 2
 11/11 Andizsuzsi ***** válasza:
Az, hogy nem voltál vele tisztában, hogy elköltötted azt a pénzt, nem jelenti azt, hogy nem kell visszafizetned.
2011. okt. 20. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!