Ha FACEBOOK profilt csináltam egy olyan osztálytársamnak (17, most lesz 18), aki nem akart, majd átadtam neki használatra jelszóval, mailcímmel együtt másnap, akkor azért jogosan beperelhetnek?
Figyelt kérdés
mert a kedves édesapa pont ezzel fenyeget. személyi jogok megsértése alapján... nagyon kattant helyzet de mindenképpen szeretnék elkerülni egy pert. egy másik dolog, hogy ennek függvényében ki is rúghatnak... őrült világ. F/182011. okt. 11. 16:41
11/17 anonim válasza:
"A baj az, hogy az egész ártalmatlan tréfának indult, csak van, aki nem érti..."
Lehet hogy olyan képet töltöttél fel, amit Ő biztosan nem töltött volna fel, ezáltal nem találta annyira viccesnek.
12/17 anonim válasza:
"A baj az, hogy az egész ártalmatlan tréfának indult, csak van, aki nem érti..."
Szerintem te sem. Próbálj meg beszámíthatatlanságra hivatkozni.
Most komolyan, mi értelme volt az egésznek?
13/17 A kérdező kommentje:
semmi értelme nem volt, így utólag. a legokosabbak akik utólag is ugyanazt mondják mint előtte.
én már 600x elnézést kértem a gyerektől meg az apjától is telefonon.
remélem maximum a rendőrségre mennek el vele, akik tényleg elhajtják őket, és nem polgári pereskednek. őrület, ez az osztálytársam... (facepalm)
2011. okt. 11. 18:48
14/17 anonim válasza:
Ha a rendőrség elhajtja őket akkor szerintem alap, hogy polgári perre mennek. Pénzkövetelés teljesen jogos ilyen esetben, a bíróság meg fogja ítélni.
15/17 anonim válasza:
Az krvára nem tréfa, hogy másnak a képét meg az adatait felpakolod az internetre. Tréfálkozzál azzal, hogy szamárfület mutatsz neki mikor beszélgettek a közös haverotokkal vagy valami. Hülye gyerek.
16/17 first blood válasza:
Van egy rendőr ismerősöm, aki ilyen ügyekkel foglalkozik. Ő azt mondta nekem, hogy hasonló esetben csak akkor perelhet be, vagy jelenthet fel, ha felszólitásra nem teszel eleget a követeléseinek. Ha eleget teszel, akkor sérthetetlen vagy, és nem fognak megbüntetni érte. Hasonló a dolog a képekkel kapcsolatban is, ha valakit nem kérdezel meg, és felteszel róla képet, de az illető személy nem szeretné, akkor felszólitás után törölnöd kell, különben beperelhetnek.
17/17 anonim válasza:
Az apának van igaza. Ha nem akarta,akkor minek csináltál neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!