1/7 anonim válasza:
Miért lenne szerencsétlen Damu? Amúgy a cikkben pontosan le van írva, hogy miért perli. Mit nem lehet rajta érteni?
2/7 anonim válasza:
Nem értem. Benne van a cikkben a válasz.
3/7 anonim válasza:
Hajdu Péter a kommunizmus szörnyszülötte, aki a zsidó származásából él, pedig nem gyakorolja a vallását. Ha gyakorolná akkor legalább a Tízparancsolatot betartaná és nem tartana fenn éjszakai kuplerájokat + leszbi showkat!
Damut elítélem amit tett, de nem értem minek perli Hajdu, mikor a perkölcséget sem tudja kifizetni (1,2 milliót!)
4/7 anonim válasza:
A kérdező úgy érti, hogy ha már úgyis kapott egy komoly büntetést, miért rúg bele még más is...
Valószínű azért, mert üzlet az üzlet, megsértette a szerződést, és azt nem nézi enyhítőnek, hogy éppen börtönbe kell vonulnia.
Persze én igazat nem adok senkinek sem, nem ismerem egyik történetet sem eléggé ahhoz.
5/7 anonim válasza:
Mert elég okos ahhoz, hogy tudja mit érdemes perre vinni, amit megnyerhet. És ö él ezekkel a lehetöségekkel. Más kérdés, hogy emberileg elítélendö e.
6/7 anonim válasza:
Hajdu Péter egy igazi f.szkalap. Azért. Mondjuk Damu sem különb, csak ő másképp f.sz.
7/7 anonim válasza:
Damuról ki fog derülni az igazság, Hajdú pedig még lesz lejjebb is. Őt már akkor senki nem fogja sajnálni, és mehet a repedt sarkújával ahová akar... Fúj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!