Milyen büntetést kaphat csoporttársam, aki úgy jutott be a barátnője levelezőrendszerébe, hogy a barátnője anyjától szerezte meg a lánya jelszavát aki megadta neki azt?
én már akkor feljelentést tettem volna.
most ezt nem értem, járt a lánnyal közben, mikor feltörte a dolgait? anyukájának ennyi esze van, hogy kiadja a lánya privát dolgait majdhogynem vadidegen embereknek?
szerintem sem érdemes ezzel foglalkozni,
1. gmail-fiókot ha nem használnak 3 hónap múlva megszűnik
2. töröltesse az iwiw, myvip-profilokat, csináljon másikat
3. soha senkinek többet ne árulja el a jelszavat-
a jelszó olyan dolog mint a pin-kód, gondolom azt se adja meg másnak, hacsak nem akarja direktbe hogy mások levegyék róla a pénzt-
ugyanígy kár ezen bosszankodni hogy ki mikor mit olvasott el, mert előbb talán bele kellett volna gondolnia, hogy így hogy megadta másnak a jelszót, más is be tud lépni és el tudja olvasni ami ott van.
4. most nem tudom,hogy itt egyáltalán lehetett -e beszélni feltörésről, hiszen más adta meg neki személyesen a jelszót, szóval beleegyezett abba, hogy más is beleolvashasson.
egyébként meg nem tudom milyen anya az ilyen.
miatta szállnak rá a lányára?
csupa hűhó a nagy semmiért.
hát nem tudom hogy ennek a lánynak mennyi esze lehet, hogy ezek után még ő akar bosszulgatni másokon...
én azt gondolnám hogy ez evidens dolog, hogy jelszót, pin-kódot nem adunk ki másnak...
nem értem se a lány se az anyja viselkedését.
inkább tanuljon a történtekből, több értelme lenne, és többet ne csináljon ostobaságot, gondolja át jobban hogy mit csinál egyáltalán.
" dehogy van fix ip mobilneten, nekem is van mobilnetem, minden egyes újracsatlakozáskor más ip-je van"
Nálam mindig ugyanaz az IP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!