Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen büntetést kaphat...

Milyen büntetést kaphat csoporttársam, aki úgy jutott be a barátnője levelezőrendszerébe, hogy a barátnője anyjától szerezte meg a lánya jelszavát aki megadta neki azt?

Figyelt kérdés
Ez 2éve volt és a csoporttársam belépett elolvasta a leveleket, odakérte a myvip iwiw jelszavakat és ott is elolvasta a leveleket aztán ugye mindehol megváltozott a jelszó (mert a jelszót nem viszsakérni lehetett hanem újat generálni) de aztán kilépett és be se lépett 2éve. Meg lehet ezt utólag állapítani, hogy ki mikor lépett be és mit csinált 2év távlatából?
2011. szept. 1. 14:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

én már akkor feljelentést tettem volna.

most ezt nem értem, járt a lánnyal közben, mikor feltörte a dolgait? anyukájának ennyi esze van, hogy kiadja a lánya privát dolgait majdhogynem vadidegen embereknek?

szerintem sem érdemes ezzel foglalkozni,

1. gmail-fiókot ha nem használnak 3 hónap múlva megszűnik

2. töröltesse az iwiw, myvip-profilokat, csináljon másikat

3. soha senkinek többet ne árulja el a jelszavat-

a jelszó olyan dolog mint a pin-kód, gondolom azt se adja meg másnak, hacsak nem akarja direktbe hogy mások levegyék róla a pénzt-

ugyanígy kár ezen bosszankodni hogy ki mikor mit olvasott el, mert előbb talán bele kellett volna gondolnia, hogy így hogy megadta másnak a jelszót, más is be tud lépni és el tudja olvasni ami ott van.

4. most nem tudom,hogy itt egyáltalán lehetett -e beszélni feltörésről, hiszen más adta meg neki személyesen a jelszót, szóval beleegyezett abba, hogy más is beleolvashasson.

egyébként meg nem tudom milyen anya az ilyen.

miatta szállnak rá a lányára?

csupa hűhó a nagy semmiért.

2011. szept. 2. 13:31
 22/24 anonim ***** válasza:

hát nem tudom hogy ennek a lánynak mennyi esze lehet, hogy ezek után még ő akar bosszulgatni másokon...

én azt gondolnám hogy ez evidens dolog, hogy jelszót, pin-kódot nem adunk ki másnak...

nem értem se a lány se az anyja viselkedését.

inkább tanuljon a történtekből, több értelme lenne, és többet ne csináljon ostobaságot, gondolja át jobban hogy mit csinál egyáltalán.

2011. szept. 2. 13:39
 23/24 anonim ***** válasza:

" dehogy van fix ip mobilneten, nekem is van mobilnetem, minden egyes újracsatlakozáskor más ip-je van"

Nálam mindig ugyanaz az IP.

2011. szept. 3. 12:16
 24/24 A kérdező kommentje:
Ha a bizonyítékok feltört levelekből vannak az beszámítható?
2011. szept. 8. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!