Nincs megállító ereje a késnek. Önvédelem szempontjából egy örökkévalóságig tart, amíg kifejti a hatását, addig meg simán befejezi a dolgát a támadó.
A gázrevolver valóban jó, mert azonnal hat, a támadó elveszti a látását egy időre, levegőt se nagyon kap, meg persze fáj neki. Nem kell vele pontosan célozni se. Önvédelemre ideális, a korábbi kommentben leírtakat betartva.
2011. szept. 28. 20:57
12/18 KÁELEF válasza:
Szerintem is praktikusabb a gázfegyver, gázspray, de ha szimpatizálsz a késekkel akkor az is megteszi amire kitalálták, én a rugós késeket szeretem és a kétélű tőröket. Egyébként szívre nyakra szúrjál ha használod, az bárkit ledönt a lábáról.
2011. szept. 29. 01:01
13/18 anonim válasza:
Képesek lennétek megölni egy embert, azért mert mondjuk el akar csórni tőletek egy doboz cigit? Én inkább azt ajánlom, hogy gázsprayvel lefújod, majd ha akarod és tudod megvered, vagy elszaladsz, de megölni, vagy megsebesíteni túlzás. Arról nem is beszélve, hogy esetleg ha olyan a család megölnek téged is, vagy lecsuknak érte pár évre...
2011. szept. 29. 15:07
14/18 anonim válasza:
Ha nem vagy gyakorlott késharcos akkor b@szhatod a késedet akárhány centi.
2011. szept. 29. 15:56
15/18 bumbi02 válasza:
Gáz spray,gáz pisztoly nem kell.Ha valaki engem megtámad az haljon meg.Saját kezűleg akarom megölni.Késsel hogy még lássam szenvedni is.Ha megtámad és hagyom elmenni máskor is megteheti.
Na persze.. Valószinüleg még nem láttál haldokló embert.. Valószinüleg még nem vagy több mint 14.
Amúgy mint többen is írták az önvédelemnek nem az ölés a lényege, hanem a hatástalanitás. Hiszen ha elakarnak venni töled egy mobiltelefont, nem ölheted meg. Majd ha felnősz ebből a Terminátor-korszakodból akkor úgyis rájössz.
2011. szept. 29. 20:28
16/18 A kérdező kommentje:
28 éves leszek
2011. szept. 30. 13:16
17/18 bumbi02 válasza:
én meg 38 leszek.. csak még jó pár év múlva...
az írásod/gondolkodásod ezen a téren akkor is elég gyerekes, hogy azt hiszed hogy te vagy a Terminátor és aki téged meg akar lopni az haljon meg a kardod által.
Na mind1, lényeg a lényeg: önvédelemre gázpisztoly ami hatásos.
2011. szept. 30. 17:21
18/18 anonim válasza:
Előttem szólónak: A vicces az, hogy közel vagyok a 30-hoz, és én is a kérdező álláspontján vagyok. Ezeknek a mocskoknak meg kell halniuk, mert ha már rablásig jutnak(erőszakkal elvenni más tulajdonát az rablás, és 5 évtől terjedő szabadságvesztéssel honorálják), akkor nagyon építő tagjai lehetnek a társadalomnak. Az ilyen söpredék miatt meg sokan félnek kimenni az utcára? Elég rákeresned gugliban, hogy mennyien keresnek elkeseredve önvédelmi módszereket, és megkapod a választ, úgyhogy hidd el, nem kár értük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!