Egy vadász lelőhet vadat az én kertemben?
Figyelt kérdés
Az őz az én kertemben, már az alacsony kerítésen belül volt, aztán kezdtek záporozni golyók - amik megrongáltak több tárgyat is a kertemben. Ez törvényes így? És az, hogy utána bejönnek szó nélkül a kertbe, és elviszik az ott lelőtt őzet? Kicsit idegesít már... Ha épp kinn lettem volna, akkor mit mondanak? Engem is vaddisznóval tévesztettek össze, vagy mi?2011. júl. 25. 10:04
1/8 anonim válasza:
Azonnal kellett volna hívni a rendőrséget, de nem ártott volna néhány fotót is készíteni! Így viszont "eső után köpönyeg".
2/8 A kérdező kommentje:
De ezt elvileg akkor nem tehetnék meg, igaz? Azért kérdezem, mert van rá esély, hogy megismétlődik... Bár remélem, nem.
2011. júl. 25. 10:24
4/8 anonim válasza:
Magánterületre nem mehet be, és nem is vadászhatott volna ott. Ki kell hívni a rendőrséget.
5/8 varázsló 12 válasza:
a vadász nem lőhet házak mellett. civil ember mellett.és más birtokán sem. fel kell jelenteni
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. júl. 25. 10:59
7/8 anonim válasza:
Fel kell jelenteni a bunkó barmát.
A bizonyíték ott van a kertedben. A golyó vagy sörét becsapódások helye. Készíts róluk fotókat.
Ökörköri
8/8 anonim válasza:
így van, feljelentést kell tenni...a nyomokat nem vitte magával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!