Mit csinálnak azzal a rendőrök akinél kokaint találnak?
Mi van akkor, ha tudom, hogy valakinél kokain van?
Szívesen kihívnám rá a zsarukat, de akkor viszonylag könnyen kiderülne, hogy én voltam. Márpedig nem hiszem, hogy rögtön börtönbe is csukják az illetőket, szóval valószínűleg az életemmel játszanék.
Szóval mit csinálnak azzal, akinél kokaint találnak? Lecsukják egyből, vagy csak akkor, ha üzletel is vele vgy mi van ilyenkor?
Egyébként egy drogos bandáról van szó, amit szeretnék felszámolni, csak gondolom nem ilyen egyszerű, hogy szólok a zsaruknak, oszt jónapot.
ha te tudsz róla, akkor valszeg a rendőrök is tudnak róla, ha mégsem, akkor ő lesz az új legjobb barátjuk, Magyarországon már a rendészeti szakközépben is korruptak a jövő leendő "őrei"
egyébként ja, életeddel játszanál, amit tudsz csinálni, az az, hogy egy fülkéből, aminek a közelében nincs kamera, felhívod a rendőrséget és onnan jelented, valamint utána valamilyen ronggyal (nem pzs-vel!!) letörlöd a kagylót, meg mindent, amihez hozzáértél
azért egy hívás, amiben kokaint jelentenek, az kemény, azt nem lehet csak úgy "leszarni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!