Befizettem a 3 ezer forintot, mégis 31 ezer forintjával akarják a törlesztést? BKV ügy.
186 ezer forint tartozásom van 2006-ig visszamenöleg. Írtam az ügyvéd úrnak egy levelet, hogy nincs semmilyen jövedelmem, nem is volt, gyesen vagyok a babámmal, nem tudom kifizetni. Jött egy válasz email, hogy rendben, 3 ezer forintjával kezdjem az átutalást, az utalások között 30 napnál ne teljen el több. Mivel hónap közepe volt mikor ezt megkaptam, akkor már semmi pénzem nem maradt, mivel kisbabámnak mindig elöre megveszem a dolgokat. Így az elsö részletet csak e hónap elején tudtam átutalni. Erre tegnap kaptam a levelet, hogy akkor 31 ezrével fizessem be, mert nem akarok fizetni. De erröl szó sincs...
Most mit tegyek? Írjak levelet?
hujjuj, téged jól félrevezettek a havi 3 ezer forintos törlesztéssel.
csak számold ki a mostani aktuális egyszeres jegybanki kamatokkal még a tartozásod éves kamatát sem tudod kifizetni, nemhogy a bírságot törleszteni!
amúgy a bírság az idő elteltével a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeresével halmozódik éves szinten, szóval nem tudom hogyan mászol ki ebből. Munkát kellene vállalnod, vagy kopogtatnak a végrehajtók, gyámügyisek, hamarosan az ajtódon, és visznek mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!