Milyen ötletnek tartanátok, ha a családipótlék csak 3 gyerekig járna?
Akkor tételezzük fel, hogy most én vagyok a miniszterelnök és és a következő törvényeket hozom:
-Aki lop az börtönbe kerül.
-A börtönöket ne lehessen fejleszteni, vagyis nincs konditerem, számítógépterem, stb. csak sima börtön.
-18 életévéig iskolaköteles (azt hiszem, hogy ez elvileg most is van).
-Csak akkor járna családdi pótlék, ha a gyerek iskolába jár.
-Külön "roma" iskolákat kell nyitni az olyan gyerekek számára, aki "piszkálja" a másikat, ill. korlátozza a tanulásban.
Így milyen lenne az ötletem?
Na ez érdekes kérdés. Nem lehetne ezt úgy megoldani hogy csak a romák ne kapjanak juttatásokat? De akkor meg már túl rasszista lenne. Az egyik kommentezőnek írnám : a romák nem szeretetből szülik a gyereket. Itt ahol én lakok a lakosság 80% roma. És gyógyszerezik magukat, isznak és direkt megveretik magukat hogy fogyatékos gyerek szülessen, mert akkor emelt családipótlékot kapnak, az utca meg majd felneveli! Tehát a családipótlék ne 3 gyerek felett ne járjon, hanem adózáshoz kössék. A segélyeket megf úgy adják oda hogy az illetőnek egy éven belül volt munkahelye. Mert aki akar dolgozni az egy év alatt talál magának munkahelyet.A GYED meg a GYES ugyanehhez legyen kötve.
Én tudom magamról hogy egy gyereknél többet nem fogok tudni felnevelni, ezért nem is fogok szülni hogy segélyt kapjak. Inkább éhezek, de a gyerek az mindent meg fog kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!