15,5 éves vagyok, büntetendő-e ha a barátom 28 éves? Nem feküdtem még le vele, eddig csak érzelmi alapon vagyunk együtt. Ha büntetendő, ki tehet feljelentést ijen ügyben? Barátok, rokonok, vagy csak a sértett?
Eszem a lelked ... nem, nem büntethető, ne aggódj, nyugodtan jelentsen fel aki gondolja, nem tudnak mit kezdeni 14 éves kor felett már ezzel.
Az első válaszolóval azért nem értek egyet, tudod ebben a korban, kamaszokat igen sokszor vonzzák az idősebb, érettebb fiúk, lányok, attól függ, na most azért itt nem arról van szó, hogy a 65 éves pedofilbácsi osztogatja a cukrot a 7 éves kislányoknak. Egy 16 és egy 28 éves kapcsolata, még ha nem is mindennapos, de semmiképpen se beteges ... kinek mi/ki.
Nézd nekem a 16 éves unokatesókám (fiú) őrül meg a 30 közeli csajokért .... végül is ugyanaz, és meg fogsz lepődni, talál is magának nem is egyet, akit meg az izgat, hogy fiatal fiúja van ... ez valahogy mindkét fél számára izgalmas kapcsolat. És hozhatnám még a példákat, merthogy nem ő az egyetlen.
Egek! Komolyan így írtam 6 évvel ezelőtt? Elborzadtam!
Egyébként a kapcsolat mai napig tart, nem csak érzelmi alapon! :) Szerencsére jól is működik. Annak idején pár hónap után összeköltöztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!