Ellopták a barátom telóját (SGS) tegnap. Rendőrség?
Figyelt kérdés
Kinek mi a tapasztalata? Nagy értékű telefon, ráadásul Google Latitude mutatja hol van helyileg, képet is csináltam.2011. júl. 5. 11:33
11/13 anonim válasza:
Ez hülyeség, egy ismerősömnek is ellopták az ipodját a cigányok a Népligetnél, elment a rendőrségre és pár napon belül meglett a tettes.
12/13 tetro válasza:
kb öt mobilt vesztettem el az évek során. sok telót használok... soha egy sem lett meg, de úgy nem, hogy volt olyan hogy megmondtam a rendőrségen ki lopta el :D
13/13 anonim válasza:
Csodát nem kell várni azért. Tehát attól, hogy rendőr, még nincs helyzetmeghatározója. Attól, hogy én ellopom a telefonod, még nem biztos, hogy magammal is hordom... Sőt 1 óra alatt eladnám.
menj be a rendőrségre, még az is lehet, hogy több lopott cuccot is találnak ott, ahol a telefon van. Vigyétek be a telefon papírjait IMEI számát, majd ők megmondják mi legyen. De ha megvannak a koordináták, akkor eleve úgy menjetek be, hogy közlitek, hogy be van lőve a teló. Szerintem azonnal kimennek veletek a helyszínre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!