Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tudok tenni nem akarják...

Mit tudok tenni nem akarják leszedni a rólam készült képeket stb? SOS

Figyelt kérdés

Az idióta volt barátom feltett egy oldalra de az oldal nem akarja a bejegyzést törölni mit tegyek?

[link]

2011. jún. 23. 12:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
13.49: nincs mit, sajnos nincs jobb ötletem. De legalább tanulj az esetből, és a további pasiknak ne engedj ilyen fotókat csinálni.
2011. jún. 23. 13:58
 22/32 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de ha valóban Te vagy a képeken (*), akkor már egy több mint egy éve kinn vagy az interneten.

(18+):

[link]

(*Amit őszintén kétlek, hiszen nincs az az ember aki saját meztelen képeit linkeli be, amiket szégyell és pont le akar szedetni)

2011. jún. 23. 14:10
 23/32 anonim ***** válasza:
94%
Hú,de jó csaj!
2011. jún. 23. 14:20
 24/32 anonim ***** válasza:
51%

szia gyuri vagyok

a hirdetésre jelenkeznék te ez szekszhirdetés ezamugy?

2011. jún. 23. 15:26
 25/32 anonim ***** válasza:
81%

Én pedig apukád helyébe akkora pofont lekevernék, hogy elmenne a kedved a magamutogatós fotókból, és nem a rendőrséget terhelném le munkával, a saját hülyeséged miatt.

Mielőtt okoskodnál, és fenyegetőznél az oldalon, kicsit magadba is nézhetnél...Tudom már késő bánat, de legyen ez tanulópénz. Ez az egész erkölcs kérdése. Nekem egy ilyen nő egyenlő egy útszéli ribanccal. A barátnőm intim testrésze az övé, és arra tartozik akinek ő megengedi. Szóval, ha a barátnőm kitalálná, hogy fotózzam le, akkor kidobnám, még időben.

2011. jún. 23. 15:47
 26/32 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:10

Ezekről a képekről meg nem is tudtam hogy feltette de ezt akkor tette fel amikor még jártunk:(

2011. jún. 23. 16:34
 27/32 anonim ***** válasza:
89%

Azt a fejet megnézném azért, mikor a helyi falusi kmb (körzeti megbízott) a délutáni kávéját szürcsölgeti, közben bemegy az irodába anya és a lánya:

KMB: - Jó napot kívánok. Miben segíthetek?

Anyuka: - Feljelentést szeretnénk tenni, mert a kislányomnak a fényképeit ellopták! Nagyon mérges vagyok...

KMB: - Miről lenne szó? Valami bizonyíték van esetleg?

Lány: - Persze, nézze csak meg... Diktálom: www.tundermackopedoexbaratnomegyribanc.hu/3131

KMB: - /Szemek kikerekednek, a sátorcölöpök leverve, fel-le tekintgetés monitor-lány) Hát.....őőőő.....Felvesszük a jegyzőkönyvet! (Átrohan a kollégákhoz, ajtó becsap, halk pusmogás, és morgás), majd visszamegy és kicsi vigyorral az arcán mondja: Tessék mondani kérem a bejelentő adatait!

Ja és az igazoltatólapra a telefonszámod is felírja. :D

Ha van bátorságod, és ki akarod magad röhögtetni is amellett, hogy egy ribanc vagy, akkor tegyél feljelentést!

2011. jún. 23. 17:18
 28/32 anonim ***** válasza:

Miért engedted, hogy lefényképezzen ilyen kényes helyzetben???

Amúgy rendőrség, mellékelve a szerkesztők által küldött válasszal.

2011. jún. 23. 18:47
 29/32 anonim ***** válasza:
A napiszar 2010-ben még leszedte a képeket sima ügyvédi felszólításra is (a részletek bizonytalanok, de majdnem biztos, hogy az volt). A pontos okot nem tudom. Én arra gondolok, hogy a napiszar akkor még csak egy jellegtelen kis szürke noname ügyfél volt a Sharktech szolgáltató sok ezer ügyfele között, egy a sok közül, ezért a Sharktech különösebben nem falazott volna egy polgári per esetén a napiszarnak, hanem simán szerződést bontott volna vele, ez pedig akkor még nem állt a napszar érdekében, ezért aztán a napszar akkoriban még hajlandó volt kiegyezni azokkal a panaszosokkal, akik VALÓBAN megindították a polgári peres eljárást (legalább egy ügyvédi felszólítás erejéig). Ismétlem: ez csak az én sejtésem. Nem tudom pontosan, mi volt a néhány sikeres töröltetési eset titka. Nekem is volt egy sikeres esetem, de a részleteket nem tudom, csak annyit, hogy rábeszéltem egy sértettet arra, hogy forduljon ügyvédhez, és másnap reggelre már tényleg el is tűnt a képe. Ügyvédtől és hálózati szakembertől érdemes tanácsot kérned. Egy sima ügyvédi felszólítás még nem kerül olyan sokba, a hálózati szakember pedig meg tudja mondani, hogy a tárhelyszolgáltatótól lehet-e együttműködést várni (vannak jóhiszemű szolgáltatók is, meg bűnöző bulletproof hosting szolgáltatók is). Jó esetben a két szakember együtt viszonylag kevés pénzből le tudja szedetni a képedet (pl. úgy, hogy a tárhelyszolgáltató címére kiküldenek egy hiteles nyilatkozatot a szerzői jogsértésről, vagy akár sima ügyvédi felszólítással is). Sok sikert kívánok Neked. Szégyellned nem kell Magadat: Ha egy emberrel szemben meg lehet ezt a gazságot, tenni, akkor BÁRKIVEL IS meg lehet ezt tenni, úgyhogy ez így vagy úgy mindenkit érint. A következő évtizedben valószínűleg a kiberzaklatás össze fog olvadni a terrorizmussal.
2011. jún. 26. 23:50
 30/32 anonim ***** válasza:
Önállóan nem szabad levelet írni ezeknek az oldalaknak a címére (kiteszik még a leveleket is), csak szakember segítségével szabad fellépni. A polgári peres út esetleg bejöhet, 2010-ben még úgy tűnik elég volt a sima ügyvédi felszólítás is, rosszabb esetben a tárhelyszolgáltatót kell értesíteni, vagy a tárhelyszolgáltató hazájában kell megindítani a polgári pert.
2011. jún. 26. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!