Hol lehet jelenteni a munkáltatót?
Hol tudnám bejelenteni, hogy a munkáltatóm kötelez minden hétvégén is a munkára, különben kirúgás lesz a vége? (vagyis nem kapunk szabadnapot)
Egy ismerősöm szerint felesleges bejelenteni, mert állítólag bevezetik a heti 44 óra munkát, és emiatt nem foglalkoznak az üggyel.
Lehet név nélkül jelenteni?
Én egyébként jelentettem már fel munkáltatót.Az üzletben , ahol dolgoztam, kiderült, hogy nem jelentettek be.De a főnök lenyúlta a járulékokat, amiket utánam kellett volna fizetnie.Én az adóhatóságnak írtam, névvel, címmel.Szerződésem, jelenléti papírom úgy volt, hogy titokban lefénymásoltam magamnak, ha ezt nem tettem volna meg, elveszett volna a ledolgozott munkaidőm.
1 hónap múlva kimentek ellenőrizni az üzletet.Először csak büntetésből bezárták, aztán végleg meg is szűnt.(Akkor már nem dolgoztam ott, de nem a feljelentés miatt szűnt meg az állásom, hanem azért, mert nem volt forgalma a boltnak).Megérdemelték a büntetést,nem kellett volna csalni és hülyének nézni a dolgozót.
1ébként...van vmi blokkoló rendszer vagy vmi?mármint a 7végi melóról,mert ha annak semmi nyoma akkor veszett fejsze nyele...
nálunk is úgy volt...4 szombatot kellett tolni 1 hónapban 2tőt blokkoltál 2tőt kifizettek mint jutalom...senki nem tudja így megfogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!