Hol van olyan "A jogász válaszol" oldal, ahol tényleg válaszol egy kérdésre egy jogban járatos?
Figyelt kérdés
Lenne egy jogi kérdésem és szeretnék egy olyan oldalt találni, ami olyan, mint a "Pszichológus válaszol", tehát feltesznek egy kérdést, ő meg válaszol.
(Egyébként az érdekelne, hogy az 1910, 1920, 1930-as évek filmhíradói közkincsek-e és fel lehet-e őket szabadon használni. A Filmhíradók Online oldalon viszont csak a neten lehet nézni, szval törvényesen leszedhetem-e leszedőprogrammal, ha már egyszer közkincs)
2011. jún. 10. 11:06
1/3 anonim válasza:
Jogiforum.hu Itt is vannak kozemberek, de egyresze jogasz es valos dolgokat mond. Ennel jobbat neten nem hiszem hogy talalsz.
2/3 anonim válasza:
A válasz erre a problémára attól fog függeni, hogy mi a felhasználás célja.Mert pl. oktatási célra szabadon felhasználható.Hogy melyek ezek az esetek, azokat a Szerzői jogi törvény tételesen felsorolja.Tehát ezek "szabad felhasználásúak".
A feltett válaszodra viszont nem tudok válaszolni, nem tudok ilyenről.
3/3 anonim válasza:
Az előző vagyok, bocs nem láttam hogy már közkincs.Szerintem így tutira lehet, de tényleg nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!