Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hol van olyan "A jogász...

Hol van olyan "A jogász válaszol" oldal, ahol tényleg válaszol egy kérdésre egy jogban járatos?

Figyelt kérdés

Lenne egy jogi kérdésem és szeretnék egy olyan oldalt találni, ami olyan, mint a "Pszichológus válaszol", tehát feltesznek egy kérdést, ő meg válaszol.

(Egyébként az érdekelne, hogy az 1910, 1920, 1930-as évek filmhíradói közkincsek-e és fel lehet-e őket szabadon használni. A Filmhíradók Online oldalon viszont csak a neten lehet nézni, szval törvényesen leszedhetem-e leszedőprogrammal, ha már egyszer közkincs)

2011. jún. 10. 11:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Jogiforum.hu Itt is vannak kozemberek, de egyresze jogasz es valos dolgokat mond. Ennel jobbat neten nem hiszem hogy talalsz.
2011. jún. 10. 11:33
 2/3 anonim ***** válasza:

A válasz erre a problémára attól fog függeni, hogy mi a felhasználás célja.Mert pl. oktatási célra szabadon felhasználható.Hogy melyek ezek az esetek, azokat a Szerzői jogi törvény tételesen felsorolja.Tehát ezek "szabad felhasználásúak".

A feltett válaszodra viszont nem tudok válaszolni, nem tudok ilyenről.

2011. jún. 10. 12:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, bocs nem láttam hogy már közkincs.Szerintem így tutira lehet, de tényleg nézz utána.
2011. jún. 10. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!