Jelentkeztem szociális ellátásra, a 30 nap letelt, és nem kaptam értesítést. Jól tudom-e, hogy kötelesek 30 napon belül válaszolni? Mit tegyek?
Menj el dolgozni,ne segélyre várj.
Jövőre szerencsére megszűnik,mindenkinek dolgoznia kell.
Nem szokták betartani a 30 napos határidőt, mert igazából ez egy irányszám. De szerintem kérdezz rá nyugodtan telefonon, hogy mi újság, mert tudnod kell, hogy mi legyen a következő lépés.
Kedves Első válaszoló menj el te dolgozni, mert úgy látom ráérsz! Honnan tudod, hogy miért szorul szociális ellátásra, ami mellesleg nem feltétlenül egyenlő a segéllyel. Olyan könnyű amúgy mindenkinek mondani, hogy menjen el dolgozni, ne a segélyre várjon és mégis megmondanád hova menjen el dolgozni akinek korlátozottak a lehetőségei? Remélem kedves Viktorunk elég börtönt építette, mert nem tudom, hova fogja rakni azokat, akik se dolgozni nem fognak tudni elmenni, se segélyt nem kapnak és a megélhetésükért lopni csalni fognak.
Az első válaszolónak:
Már holnap be tudok állni hozzád dolgozni, ha becsületes munkáért becsületes fizetést adsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!