Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi az az adócsalás? Nem ilyen...

Mi az az adócsalás? Nem ilyen körökben mozgok, de sokszor olvasom hogy XY-t elkapták adócsalással, ez mit takar pontosan? Hogy épül fel ennek a rendszere? ( számla visszaigénylés stb? )

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 21:50
1 2
 11/14 anonim válasza:
ui: Nem csak az az adócsalás, amikor nem jelented be a munkát és "lenyúlod" az adót, hanem az is, amikor olyan adatot jelentesz be, ami alapján jogosulatlanul kapsz adó-visszatérítést.
2011. máj. 31. 22:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Remélem, más is van itt rajtam kívül aki nem adócsalással lett gazdag ember. Mert azokat semmire nem tartom. Ők az okozói a gazdaság ellehetetlenítésének, mivel súlyos összegekkel károsítják meg az államot. A kis adócsaló is ugyanolyan adócsaló mint aki nagyban csinálja, nincs különbség. Sok kicsi sokra megy. Mivel én nem csinálok ilyet, fogalmam sincs mi a válasz a kérdésre.............Na jó, ez nem igaz. De az előttem szólók már leírták.
2011. máj. 31. 22:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem, hogy akik adót csalnak meg ilyesmi, azok miért kapnak kb. annyi büntetést, mint aki gyilkolt például. Engem ezek az adócsalók nem hatnak meg, tőlem csinálhatják, lefosom őket. De nagyon felhajtást csinálnak belőle, mint az igazi bűnözőkből
2011. máj. 31. 23:52
 14/14 anonim ***** válasza:
68%
Az adócsalók miatt keresel te is kevesebbet, jobb ha tőlem tudod. Legalábbis ha nem vagy vállalkozó.
2011. máj. 31. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!