Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha egy tanár azt mondja év...

Ha egy tanár azt mondja év elején, hogy az utolsó témazárót meg kell írni legalább kettesre, mert ha nem, akárhanyasra áll megbuktatja. Megteheti? (Gimnázium) SÜRGŐS

Figyelt kérdés

kémiából nekünk úgy van, hogy minden témazárót meg kell írni legalább kettesre, még 3x próbálkozhat egymás után, utána már majd év végéig eldönti, mikor akarja kijavítani.

Év elején le szokta diktálni, hogy mik a feltételei az egyes érdemjegyeknek. És aláiratni szülővel, és nekünk is alá kell iratni, viszont ha az is benne áll ezekben a feltételekben, hogy minden témazárót meg kell írni kettesre vagy a gyerek bukik és az is alá van írva megteheti?

de most év elején ezeket elfelejtette leiratni, csak szóban mondta.

ha mondjuk több mint 3-ara állok és ez a tz-m egyes lesz megbuktathat?

Választ előre is köszönöm!!

2011. máj. 31. 16:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

"Istenem! És ez fogja a nyugdíjamat kitermelni!

Tanulj! Ba.z'meg!"

A modorod alapján a Kérdező magasabb színvonalat képvisel nálad. Süllyedj el.

2011. jún. 1. 13:44
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

No, véletlen elküldtem, pedig a kérdésre nem válaszoltam.

Sajnos a magyar közoktatás jelenlegi állapotában igen, minden további nélkül megteheti. De elvileg biztosítania kell javítási lehetőséget is.Amennyiben 60% a kettes szint, akkor értelemszerűen a dolgozat nehézségének is csökkennie kell, mivel elvileg(!) kettesre megtanulni nem nehéz. Ha ennek ellenére sem megy, akkor a tanárral van a baj. Kettesre minden tanárnak meg kell tudnia tanítania, amennyiben a diák részéről is megtörténik a megfelelő erőfeszítés ésszerű határokon belül (magyarán a többi tantárgyra is jut ideje, és emellett marad szabadideje is).

2011. jún. 1. 13:50
 13/17 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat

aztán kiderült, hogy az a témazáróm amit egyesnek hittem az 4-es lett XD.. csak amit leírtam abban sem voltam biztos.

2011. jún. 2. 13:17
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
Szólj az ofődnek, sztem ez full nemnormarmál, 60%-tól kettes, ez olyan tanár aki direkt szopat mindenkit és ebbe leli örömét, szülökkel megkellene beszélni, és megszopatni az igazgatónál, és akkor vissza venne egy kicsit sztem az arcából a kis csíra tanár.
2012. jan. 18. 16:52
 15/17 A kérdező kommentje:
az volt a baj, hogy ő az igazgató helyettes, de már nincs vele órám. De igen elég szemétség volt, és az utolsó dolgozata mindenkinek legalább kettes lett.
2012. jan. 18. 22:52
 16/17 anonim ***** válasza:

igazgatóhelyettes

kigondoltam volna... annyiera illik ez rájuk, azthiszik ők az istenek, aztán csak sz*os tanárok

2012. jan. 19. 15:54
 17/17 A kérdező kommentje:
ahogy mondod :D
2012. jan. 20. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!