HEIL HITLER-kiírás: rengetegen aláírták. Mit lehet tenni? (Facebook-on: Gabor Moor)
"Az a kérdésem, h jogilag mit lehet ellenük tenni ?"
Miért akarnád őket feljelenti? Zaklattak téged? Ha nem írod alá, akkor valamilyen negatív következménye lenne? Valami kötelező dolog lenne ez? Ha valamelyikre igen lenne a válasz, akkor lehet, de így, meg nem... . Ilyenekkel a bíróság sem foglalkozna, amúgy is, megnéztem a neveket, összevetettem, egy pár Hungaristáéval és meglepődsz: ők nincsenek rajta. Igaz, ők, a Facebook-ról, meg a hasonló oldalakról sincsen jó véleményük, úgyhogy ezek után, nem csoda, hogy nincs ott a nevük (meglepődsz, de a valós nevüket feltüntetik a saját oldalukon).
" A Holokauszt nem volt elég ? (Hozzá teszem, h fehér-ember vagyok). Íme most a link"
A zsidók is fehérek, ráadásul a német zsidók még jobban fehérek voltak. A homoszexuálisok többsége is fehér (már, amennyire én tudom), de ha a cigányokra akarsz utalni, az már más, bár, fura módon, én, idáig, egyetlen egy cigányt sem láttam a holokauszttal kapcsolatos filmeken, de zsidót már igen.
Amúgy meg, a Holokauszttal kapcsolatban megoszlanak a vélemények, bár itt, a képek közül, egyiken sincs ott, hogy Free Auschwitz, meg ilyenek...
"...megtévedtek, jobbikosok,és egyéb,provokálásért fizetett népség..."
Azt áruld el nekem, hogy ilyenekért mégiscsak hogyan fizetnek? Nehezen képzelem el, hogy egy apróhirdetésben keresnek embereket, vagy egy pár Jobbikosnak szólnak, hogy kell lóvé nektek, akkor csináljátok ezt a Facebook-on.
Mindenki azt rak ki és azt "lájkol" amit akar. Mit zavar ez téged?
Nem tetszik nem kell nézni.
Látom,te "anyagi" ügyeket kizárólag "kp." intézel!
Ki lehet ám fizetni a jószolgálati cselekedeteket jól fizető állással, sok egyéb szolgáltatással,"valamiért valamit" alapon.
Egy-egy jobbikost pedig már ki lehet annyival is fizetni,hogy kap egy kis népszerűséget,egy kis ingyenmédiát és egy barackot a buksijára,amiért megint kéz alá dolgozott azoknak,akik "hivatásszerűen","megbizatásból űzik Magyarország lejáratását. Most megvolt az aktuális cigányügy.
Mi kövekezik? Megint zsidózni fognak,és a megélhetési rettegőik ülhetnek a bőröndjeiken,várva a startpisztoly durranására?
Aztán megint cigánykártyát vetnek?
Meg tudják-e ítélni,hogy a külső-,vagy a "belső"szavazóik juttatták-e be például a szalonképtelenebbjét?
O igen O nem O nem tudja,nem válaszol
Amúgy kíváncsi lennék ki fizet azért hogy "provokáljanak"?
Vagy ki fizet a "zikkajlozásért"?
Mert szerintem senki!
Engem inkább az érdekelne az LMP miért meg oda pénzt osztani ahol egy pár idióta cigány megöl valakit? Megdicsérik a beteges "háziállataikat"?
Másrészt pedig nem a Jobbikos vagy jobboldali sajtóban jelennek meg olyan hírek hogy az országban mekkora rasszizmus meg antiszemitizmus van. A zsidókat és cigányokat terrorizálják stb.
Nem ezek keltettek államcsődről szóló álhíreket. Nem ezek minősítik le az országot folyamatosan.
Az ország lejáratásáról a Győzikét és hasonló magas IQ-jú emberkéket futtatóknak kellene mesélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!