Meddig lophatnak még legálisan a jogvédő szervek?
ezeknél a cégeknél elérhetőnek kellene lennie minden egyes ki/*űű forintnak hogy hova jut. Amíg ez nem így addig csak ellentétes reakciót váltanak ki az emberből, és már csak azért sem vesz drága pendrive-t(rendel kínából:),cd-t dvd-t(gondolom mindneki tud az utcájában 1 embert aki árúl szlovák dvd-t 40 ft-ért :),eredeti lemezt(ingább támogatja máshogy az előadót),hallgat rádiót.
Ha jól tudom ezek miatt a mocskok miatt nincs pl Itunes nálunk.
És kérdés: Miért nem lázad fel a magyar nép az ilyen mocsok dolgok miatt? Annyira undorító ebben az országban 1-2 dolog, ezek ellen kellene tenni valamit és máris 1 sokkal élhetőbb országban kellene leélnünk életünk.
"Miért nem lázad fel a magyar nép "
Mert nem mindenki olyan hülye.
Tiéd pedig súrolja 1 súlyos értelmi fogyatékosét.
Nem a jogvédőkkel van a bajom , hanem hogy olyan el*****túl csinálják, mint mindent ebben az országba h semmi értelme sincs. Pont az ellenkezőjét váltja ki mint amit el akarnak vele érni. Bár nem, mert 0 munkával akarnak ingyen megélni :) te meg biztos valami arti*****tos **** vagy
és miért lázadjon addig a nép ha lehet szlovákiából adathordozót venni, és a torrentezés következmények nélkül jár? :D
egyébként én eredetibe csak játékot veszek, azt is havi kb 1-et Steam-en szoktam venni.
De, csak jó körítés kell mellé. Szerintem az lopás amikor pénzt vesznek el tőlünk semmilyen ellenszolgáltatásért cserébe, sőt még rosszabbul is járunk. Nem csak jogi értelemben lehet lopni... Eléggé korlátolt ember vagy 48%-os.
És igaz, minek tenni ellene amíg meg lehet kerülni, lustaság win :) de ezek a nyomik kezdenek beindulni, már torrent oldalak ellen is lázadoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!