Akkor meséld el légyszíves milyen az, mert elképzelni sem tudom! Hogy készítesz házilag boxert, ami egy egybeöntött, ötlyukú fémdarab??
2011. máj. 11. 20:06
13/26 anonim válasza:
öntesz gipszet azt kireszeled, aztán bele öntöd a folyékony fémet. persze kell rajta reszelni nem is keveset :D
2011. máj. 11. 20:47
14/26 A kérdező kommentje:
hát köszönöm szépen, amúgy a rendőr milyen büntetést adna ha lebuknék? pénzbüntetést? bevinnének?
2011. máj. 12. 14:05
15/26 anonim válasza:
Büntetik, közbiztonságra fokozottan veszélyes tárgy.
Kés 8 cm pengehosszig lehet nálad.
Önvédelemre paprikaspray-t, gázpisztolyt, gyorsan tanulható önvédelmi programot javaslok (pl krav maga). De ha már rendesen megtanulsz ütni, (pl. box edzés) már az ellenfeleid 90%-a ellen nyerő vagy. Késeket, viperákat stb. azért nem érdemes kellő felkészülés nélkül magadnál tartani, mert elveszik és a saját fegyvereddel vernek agyon.
2011. máj. 15. 18:26
16/26 anonim válasza:
''Késeket , viperákat stb . azért
nem érdemes kellő felkészülés nélkül magadnál
tartani , mert elveszik és a saját fegyvereddel
vernek agyon .''
Így van. Sőt, vipera sem lehet nálad, ugyanabba a kategóriába tartozik, mint a boxer. Illetve sajnos a harcművészei eszközök (pl nunchaku vagy akár egy egyszerű bokken) sem lehetnek nálad, csakis elcsomagolva (azaz nem kézben, zsebben, ruházatra erősítve). Nagy kár szerintem.
2011. szept. 22. 01:45
17/26 anonim válasza:
vki elmondana,hogy piacon kb milyen arban aruljak?:D
2011. dec. 2. 17:26
18/26 anonim válasza:
Tudom h régi a kérdés de nekem is lenne hozzá egy kérdésem.
Írtátok h közterületen nem lehet hordani. De ha zsebbe van akkor sem?
A kocsma meg ilyen helyek közterületnek számítanak?
2012. máj. 8. 22:22
19/26 anonim válasza:
Én úgy tudtam,hogy csak a rózsaboxer illegális ugyanis a normál boxernél veszélyesebb és 8cmnél kissebb kés is.De persze ez nem biztos csak én vlaami ilyesmit hallotam.
2012. júl. 3. 15:30
20/26 anonim válasza:
nemrég az árakról érdeklődött valaki. ha a boxer értdekel akkor n 600 ért vettem 1 piacon(ónod) szerintem ez alatt is lehet venni. elég könnyű maga a cucc alig pár gramm :D mikor láttam azt hittem vban vagy 2 kiló de csalódtam. ha a zsebemben van és belecsomagolom 1 textilzsepibe akkor se lehet nálam? meg átlag kés is szokott nálam lenni(nem önvédelmi célból csak ha megyek boltba akkor azzal nyitom ki a kartonos vizet hogy kivehessek 1 darabot) az akkor ha nincs 8 centi(a penge) akkor lehet nálam?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!