Igaz hogy 2012-től a vasárnapot Magyarországon is munkaszüneti napnak nyilvánítják?
Vagy rosszul hallottam? Megszavazták már vagy ha nm akkor mennyi rá az esély?
Köszönöm a válaszokat.
Elnézést, nem szerettem volna vitát szítani.
Én csak azt mondom el, hogy nem nagyon szeretem, hogy minden hétvégén dolgoznom kell, mert a párom viszont hétvégén van otthon. Szeretnénk már gyerekeket, de így megoldhatatlan. Nincsen egy közös szabadnapunk sem :(
mi az hogy a családommal elmehetek kirándulni?
ezt nem értem
most írtam hogy nem tudok elmenni!!!
20.50. Szerinted senkiházi,ganaj ember, aki vasárnap dolgozik.
Akkor az orvosok,buszsofőrök,tűzoltók stb. is mind azok? Vagy az asszonyok,aki vasárnap megfőzik az ebédet?
A parasztok ne etessék meg vasárnap a jószágaikat? Az energia szolgáltatók se dolgozzanak vasárnap?
Csak egyes embereknek van joguk "Megszentelni az Úr napját",másoknak pedig nem?
Elég képmutató dolog.
Ami a vasárnapi nyitvatartást illeti: a boltokban sem kell minden vasárnap dolgozni,ahogy máshol sem.
Fiatalkoromban nem voltak nyitva vasárnap az üzletek. Munka után mindennap kellett a boltokat járni. Pénteken-szombaton pedig órákba tellett,mire a tömeg miatt végeztem a bevásárlással. Értékes órákat vesztettem,és a házimunka éjszakára maradt.
"Senkiházi ganaj ember aki vasárnap is képes dolgozni. Az ilyet nem tartom semmire."
Akkor vasárnap kirakjuk a határra a "zárva" táblát. De aztán ne háborogj, ha vasárnap leég a házad, és nem jönnek a tűzoltók. Vagy szívrohamban meghalsz, mert a mentősöknek szabadnapjuk van. Te normális vagy, ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!