Hol tudom megszerezni ma Kék madár c. rajzfilmet?
Figyelt kérdés
Kb. 6-8 éves koromban láttam utoljára. Emlékeim szerint a két testvérnek megbetegszik az anyukája és valami szövevényes világban keresik meg a kék madarat. 7 évesen még nem igazán sikerült felfognom,hogy egyes helyen miért is állt meg az idő..s.tb. ezért is szeretném feleleveníteni. Most már biztosan több jelentése lenne 22 évesen :)2011. ápr. 25. 13:14
1/6 anonim válasza:
Elég furcsa kategóriába tetted, de ha már itt vagyok:
Én is gyerekkoromban láttam utoljára, leszedem én is! Jó filmezést!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/6 A kérdező kommentje:
Hi! Azért került ide,mert nem hagyta hogy opciót válasszak, rögtön azt az oldalt hozta be,ahol a kérdést kell feltenni :) Amíg nem írtál nem is láttam hogy hova került a kérdésem :)
2011. ápr. 25. 14:48
3/6 A kérdező kommentje:
Én a rajzfilmet keresem, ez film?
2011. ápr. 25. 14:49
4/6 anonim válasza:
Igen, az film. A rajzfil itt van:
Nézd meg a borítóképet, hogy az e az? Mert én a rajzfilmet nem láttam...
5/6 A kérdező kommentje:
NEm hinném,hogy egy rajzfilm kazetta tokján élő személyek lennének ábrázolva :S
2011. ápr. 26. 13:59
6/6 anonim válasza:
Szerintem ezek nem élő személyek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!