Kilencven napig fog járni max a munkanélküli segély?
És három hónap után mégis mi lesz,avval aki nem talál állást?Mit etetik az embereket evvel a közmunka lehetőséggel az egész négy órában működik,és nincs 30.000 Ft-a fizetés.Egyébként ez sincs mindenkinek,csak ha van üresedés vagy ha valakinek lejár a szerződése.
És akik éveken át dolgoztak,és fizették a munkanélküli járadékot,azokat is hagyják éhen dögleni?Mert nagyon úgy néz ki ez az egész.
Amúgy a kérdésre válaszolva... Apám polgármester. Eddig is volt már valami közmunka az embereknek. Így sem tud már minden munkanélkülit beszervezni, annyian jelentkeznek, egyszerűen nincs rá állami keret. Hát ha még kötelező is lesz... :S Egyszerűen nem tud ennyit befogadni egy település, nálunk így is a felvett emberek felének egyszerűen már nem jut munka. Pedig tisztaság és rend van.
A munkanélküli segélyről pedig annyit... kellett nektek a Fidesz... csak azokat sajnálom, akik nem rájuk szavaztak, mégis megszenvedik most (köztük akár a családom is lehetne).
Sosem felejtem el, a szomszédasszonyunk olyan elvakult, az Orbán Viktor képe kinn a falán... ő is persze nagy büszkén a Fideszre szavazott... várta a jóvilágot, a megváltást. :D 1 hónapja tudtam meg, hogy elárverezik a házukat. A drága Fidesze így védi a hiteleseket... persze a nőt sem kell félteni, dehát mégis... a 16 éves fiát is ezzel az utcára küldik. :S
ott van a mnypből lenyúlt 3000 milliárd forint.. csináljanak belőle munkahelyeket: épitsenek utakat, modernizálják a vasutakat, stb.. ezek mind olyan beruházások lennének hogy munkahelyeket teremtenének - közmunkákat éveken keresztül - , és utána még hasznuk is lenne..
amúgy meg..szerintem az kéne hogy amennyiben az ember pályakezdő akkor ne vonatkozzon ez rá, hiszen próbálkozik épp elhelyezkedni, nem mondanám hogy 3 hónapig járjon, de ne is a végtelenségig, ugy kéne ezt szerintem, hogy minden egyes ledolgozott évért 1 vagy 2 hónapot kapna munkanélküli segélyt, de minimum 1 évig..ergo aki 15 évet dolgozott, és hirtelen kirugják nem talál állást, az 15-30 hónapig kapná a segélyt maximum , viszont aki még csak 3 évet dolgozott, és utána lesz munkanélküli, az is megkapná a minimum 1 évig tartó segélyt...
"Össze kellene fogni, mint egyiptomban az összes népnek, és távozásra kényszeríteni Orbánt. A békés tüntetésbe nemigen szólna bele a rendőrség."
Mondasz is valakit aki képes az országot irányítani, vagy az mindegy, legyen anarchia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!