Igaz e az, hogy egy államnak teljesen szuverén joga az, hogy kitől, s milyen alapokon vonja meg az állampolgárságot, s hogy ebbe elvileg legalábbis az EU sem szólhatna bele?
egyrészt attól függetlenül, hogy rühellem a cigányokat, nem tartom valósnak, hogy valódi egyetemisták arra gondolnak, hogy majd a sok iskolázatlan putris 10 gyerekes cigányból egy élhető államot tarthatnak fenn.
ez az egyik, a másik pedig, hogy egy tartomány különválásához és függetlenedéséhez sok-sok minden kell, pl nem árt ha a többi állam is elismeri a függetlenségét.
Mit gondoltok, a putris cigányoknak hogyhogy nem volt idáig országuk, miért nem hoztak létre idáig államot?
Megmondom én - mert KÉPTELENEK rá. Ez az emberi faj egyszerűen NEM életképes, gazdaállat nélkül már rég kipusztultak volna maguktól, csak mi vagyunk olyan ostobák hogy életben tartjuk őket...
Nem esne nekünk senki. Franciaországban mit gondolsz ,mit csináltak, amikor a cigányok ott is elkezdték azt, amit mi?
Hoztak egy határozatot, miszerint a cigány nem maradhat 90 napnál tovább sehol, tovább kell költöznie. Ha nem megy, kivonul a rendőrség vagy a katonaság, jól elrépázzák őket puskatussal meg gumibottal, és kihajítják határon kívülre. Mégsem olvasni sehol se olyanokat hogy fúúúj csúnyarossz rasszista franciák...
Akik meg fújoznak, le vannak szarva. Költöztessük melléjük a famíliát, aztán pátyolgassák őket, ha ennyire szeretik őket, ne én tartsam már el az adómból ezt az emberiség söpredéke tolvaj bűnöző fajt...
Ezt már én is hallottam romák szájából, annyi h én a putris fajtából.
Simán meg lehet egyébként csinálni, sőt csinálják is meg.
Kapják meg Borsod megyét meg Szabolcsot aztán cső.
Egyébként mielőtt valaki anyázna, borsodi vagyok, szerintem rohadtul nem változtatna, ha leválasztanának minket, itt már így is sok roma van.
Csak jobban járna az ország, igaz kisebbek lennénk, de hát na.
Annyi, h készülne mellé egy nyilatkozat, h roma ide többet nem teheti be a lábát.
Aki meg rinyál, h így hogy fogja lesz*opni a roma haverja far*kát, az meg nyugodtan mehet vele, biztosan fogja élvezni Cigányisztán vendégszeretetét,kultúráját.
Jah, arra lennék még kíváncsi, h vajon meddig húznák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!