Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tényleg megcsinálja a Fidesz...

Doboszoli kérdése:

Tényleg megcsinálja a Fidesz a fegyverliberalizációt, vagy csak a szokásos duma?

Figyelt kérdés
Nagyot nőnének a szememben.
2011. márc. 29. 20:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%

"A cigányok meg már nem csak bozótvágóval gyilkolhatnak majd minket, hanem AK-47-essel is."

Nem értettem meg maradéktalanul mért szereted jobban a bozótvágó általi halált.

2011. márc. 29. 22:02
 12/18 anonim ***** válasza:
regadó eltörlésről is pofáztak tavaly....
2011. márc. 29. 22:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez itt Magyarországon fordítva sülne el, nem támogatom. Nem kell a sok ork kezébe még veszélyesebb fegyvereket adni, ígyis elég baj van velük.
2011. márc. 29. 23:32
 14/18 A kérdező kommentje:

Mondjuk jelenleg csak az nem jut hozzá, aki törvénytisztelő polgárként, hivatalosan, nyilvántartva szeretne tartani.

A bűnöző pár óra alatt beszerzi feketén.

A jogos önvédelmet elég jól szabályozza a jelenlegi törvény.

Nem lesz kötelező tartani, de a lehetősége sem lenne elvéve.

Én bizakodó vagyok, és mihelyst lehet vásárolok.

2011. márc. 30. 04:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen. A magántulajdon szentségét erősítik vele. El fog szabadulni a pokol és főleg a sznobok fognak kérelemmel élni. /politikusok és meglátjátok ,hogy a nem idén lebarnultak közül sokan fognak lőfegyverrel rendelkezni./
2011. márc. 30. 19:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Érdekes a magánnyugdíjpénztári vagyonomnál nem volt szent a tulajdonom! De most akkor lelőhetem aki megszvazta a törvényt, hogy védjem, ami az enyém?

Mellesleg baromság a liberalizáció. USA-ban az erőszakos bűncselekmények 30 %-ban használnak lőfegyvert, nálunk 1 %.

2011. márc. 30. 20:01
 17/18 KÁELEF ***** válasza:

Fidesz, ez tulajdonképpen elég arra hogy legyintsek egyet az egészre.

Hallottam én is de egy szavukat sem tudom komolyan venni. Elképzelhető hogy módosítanak a törvényen, vagy az alkotmányon, de azon is csak úgy hogy nekik és a felső gazdag rétegnek kedvezzenek, akár most fegyvertartás és jogos védelem ügyben is.

2011. márc. 30. 22:49
 18/18 KÁELEF ***** válasza:

"Mellesleg baromság a liberalizáció. USA-ban az erőszakos bűncselekmények 30 %-ban használnak lőfegyvert, nálunk 1 %."

Nálunk haszlálnak mást, a végeredmény ugyanolyan lesz.

De ne pánikolj, nem lesz ebből sem semmi, mint ahogy az lenni szokott.

2011. márc. 30. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!