Tényleg megcsinálja a Fidesz a fegyverliberalizációt, vagy csak a szokásos duma?
"A cigányok meg már nem csak bozótvágóval gyilkolhatnak majd minket, hanem AK-47-essel is."
Nem értettem meg maradéktalanul mért szereted jobban a bozótvágó általi halált.
Mondjuk jelenleg csak az nem jut hozzá, aki törvénytisztelő polgárként, hivatalosan, nyilvántartva szeretne tartani.
A bűnöző pár óra alatt beszerzi feketén.
A jogos önvédelmet elég jól szabályozza a jelenlegi törvény.
Nem lesz kötelező tartani, de a lehetősége sem lenne elvéve.
Én bizakodó vagyok, és mihelyst lehet vásárolok.
Érdekes a magánnyugdíjpénztári vagyonomnál nem volt szent a tulajdonom! De most akkor lelőhetem aki megszvazta a törvényt, hogy védjem, ami az enyém?
Mellesleg baromság a liberalizáció. USA-ban az erőszakos bűncselekmények 30 %-ban használnak lőfegyvert, nálunk 1 %.
Fidesz, ez tulajdonképpen elég arra hogy legyintsek egyet az egészre.
Hallottam én is de egy szavukat sem tudom komolyan venni. Elképzelhető hogy módosítanak a törvényen, vagy az alkotmányon, de azon is csak úgy hogy nekik és a felső gazdag rétegnek kedvezzenek, akár most fegyvertartás és jogos védelem ügyben is.
"Mellesleg baromság a liberalizáció. USA-ban az erőszakos bűncselekmények 30 %-ban használnak lőfegyvert, nálunk 1 %."
Nálunk haszlálnak mást, a végeredmény ugyanolyan lesz.
De ne pánikolj, nem lesz ebből sem semmi, mint ahogy az lenni szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!