Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ügyészségen keresztül a...

Ügyészségen keresztül a fiamnak mit kérhetünk kárpótlásnak kb.30 ezer ft értékben? Ti mit kérnétek? Mit kérjünk?

Figyelt kérdés

Kisfiam 11 és fél éves. Nyáron a játszótéren beszólt egy szinte felnőtt gyereknek, aki már 18 elmúlt. Addig ment a dolog, hogy a fiamnál lévő lemezt széttörte a srác, fiam leku@va..anyá@ta, ez az idősebb meg földre rántotta és rálépett a nyakára. Ekkorra hívtak oda engem ezt már láttam és elkezdtem ordítani a másikkal, hogy mit csinál a fiammal... A fiam nem kapott levegőt, nem volt eszméleténél és elkezdett puposodni a pofazacskója. Kinyitottam a száját és közben kétségbeesve sírva könyörögtem a mentőknek, hogy azonnal jöjjenek oda. Hamar jöttek a rohammentők, szerencsére akkor már eszméleténél volt. Bevitték a kórházba, ahol röntgennel megállapították, hogy agyrázkodása volt. 1 hetet bent töltött a Szent Jánosba, mert sokat hányt.

Rendőrségi kihallgatás után, most voltam az ügyészségen, ahol legközelebbre a fiamat kell vinnem és ki kell találnia valamit kárpótlásnak kb. 30 ezer ft értékben, mert szánják-bánják a szülők, amit a fiúk művelt a fiammal.

Ti mit kérnétek? Mit kérjünk???

2011. márc. 23. 19:31
 1/1 anonim ***** válasza:

hogy áll az ügyetek?

csak most olvastam beírást

szomorú ügy, nagyon sok ilyen van...

készpénzben kéne adniuk a "kárpótlást"

2011. márc. 31. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!