Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit fog kapni ezért Orbán?

Mit fog kapni ezért Orbán?

Figyelt kérdés

Kivételesen nem Orbán Viktorról van szó, hanem Orbán Imréről.

Íme:

[link]

Mi lesz a büntetése? Milyen jogi következményei lesznek?

2011. márc. 16. 23:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Véleményterror van Magyarországon, libertariánus totalitarizmus. Annak az ominózus izének az erőltetéséből pedig a belpesti néhány százalék kivételével mindenkinek elege van már.
2011. márc. 16. 23:17
 2/15 anonim ***** válasza:
30%

Egyszer olvastam egy cikket a kurucinfón. Több oldalon keresztül taglalta és számolgatta a cikkíró hogy miért lehetetlen a holokauszt, hogy hány szál fát kellett volna kivágni annyi ember elégetéséhez és hasonlók.

Kb olyan hitelessége volt és kb annyira erőltetett volt mint ez a "miért hamisítvány Anna Frank naplója".

Ezek az emberek sose fogynak el.

Anna Frank naplóját meg azért is el fogom olvasni...

A témához szólva: nagyon remélem hogy kemény büntetést kap ez a polgármester. Nem tűrhető egy normális országban (demokráciában?) hogy egy képviselő így vélekedjen.

2011. márc. 16. 23:27
 3/15 anonim ***** válasza:
36%

Kedves 23:17

Nem vagyok belpesti pár százalék, mégis elegem van..

na erre varrjál gombot!

2011. márc. 16. 23:28
 4/15 anonim ***** válasza:
16%

Semmi, a vélemény szabad. Kár, hogy amiről szó van nem más, mint kukacoskodás "tudósok" (bocsánat de itt saját írásomon is nevetek) részéről. Anna Frank naplójának valódiságát megkérdőjelezni ostobaság.

"- Anna Frank valóban létezett.

- A letartóztatás valóban megtörtént.

- Anna nővérével és anyjával együtt koncentrációs táborban halt meg tífuszban."

Innentől lényegtelen ki írta és miért, a történet és a tanulság a fontos.

2011. márc. 16. 23:32
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
73%-os: a magadfajták szerint ugye éljenek a (mindig valamilyen kisebbséghez, vagy extremitáshoz köthető) szabadságjogok, de közben meg a gondolatrendőrséget építitek a többségi társadalom számára. Ez az igazi 1984, a libertariánus totalitarizmus. Ja és kapcsold ki a tévét, legyen saját véleményed is a szajkó-üzemmód helyett!
2011. márc. 16. 23:34
 6/15 anonim ***** válasza:
43%
Különben semmi bizonyíték nincs rá, hogy hamis lenne. Mit ír egy 14 éves lány ha háború van és üldözik rejtőznie kell, semmi különös nincs abban, ha túloz vagy olyat ír ami nem is történt történhetett meg.
2011. márc. 16. 23:36
 7/15 anonim ***** válasza:
34%
Még annyit hozzátennék, hogy Anna Frank kislány volt, nem helyszíni tudósító.
2011. márc. 16. 23:37
 8/15 anonim ***** válasza:
65%

kedves 60%

Nem tudom hogy az emberiség elleni bűnök elítélése mióta számít extremitásnak, de akkor legyek inkább extrém..

Bizonyára ismersz engem hogy ilyen bizonyossággal szólsz a politikai nézeteimről, sőt tudod, hogy nincs saját véleményem.

Melyikőnk "építi a gondolatrendőrséget" ha szerinted én totalitarizmus híve vagyok, te meg a nagy bölcsesség tudója?

Tévében nem hallottam még hasonló véleményt, de bizonyára onnan sugallták álmomban...

2011. márc. 17. 00:15
 9/15 anonim ***** válasza:
Semmit. Mit kapna?
2011. márc. 17. 00:30
 10/15 anonim ***** válasza:
42%

"Anna Frank naplóját meg azért is el fogom olvasni... "

Hiába olvasod el, mert semmi értelmes nincs benne. A végé annyira fogsz emlékezni belőle, hogy egy lakás rejtett részében csendbe kellett lenni.

2011. márc. 17. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!