Szavazhatnak-e a nyudijasok?
Most jött vissza a Kádár-korszak, nézz csak körbe.
Ha a sokgyerekes, felelőtlen, műveletlen családok kapnak több szavazatot, akkor szerinted kit ültetnek a nyakunkba?
Hmm??
Senkinek ne legyen több szavazati joga, egy ember, egy szavazat!
Mondom úgy, hogy nekem is több gyerekem van, de eddig is minden választáskor gondoltam a jövőjükre, ahogy a nyugdíjas nagyszüleik is gondoltak a mi és az ő jövőjükre is.
Szvsz felelősségteljesebben gondolkodnak, mint az, aki csak 19, de már 3 gyerek után is leadhatja a szavazatát.
No comment...
Teljesen mindegy ki hány éves. Nem lehet egy kalap alá venni az időseket,se a fiatalokat. Ezek sztereotípiák,amik az agyunkban léteznek csak,hogy az idősek ilyenek a fiatalok meg olyanok.
Aki így gondolkodik annak nagyon egysíkú az agya.
A másik: Civilizálatlan dolog megkérdőjelezni valakinek a szavazati jogát,csak azért,mert másra szavazott,mint például te.
Nem mondhatok mást,csak hogy az ilyen hozzállás nem vall értelmes emberre.
"Ők ültették a nyakunkban az mszp is,"
...Meg ők építették újra ezt az országot a háború után, hogy neked legyen hol okosakat mondani!...te bunkó!!!
"Arra céloztam, hogy ne ők döntsenek hanem a fiatalok..."
A fiataloknak sincs több eszük... Tudod mennyi Munkáspárt(!) szavazó fiatalt ismerek? Túl sokat. Az jobb lenne?
utolsónak: úgy tudom az ember "erkölcsi központja" kb 20-21 éves korra fejlődik ki teljesen.Ekkora válik teljesen felelősségteljessé az egyén. Persze ez csak egy nagy átlag. Egy 14 éves lehet felelős ugyanúgy,mint ahogy egy másik ember soha életében,de ez a nagy általánosság.
én azt hiszem ,azért egy 14 éves bármilyen felelős is lehet,de a tapasztalat miatt sokkal kevésbé ismeri fel bizonyos politikai csoportosulások mögött rejlő veszélyeket. Nem véletlen ,hogy a reklámok őket célozza meg elsősorban,mert meg lehet vezetni őket,és el lehet adni nekik minden kitalált "életérzést".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!