Kérhetek birtokvédelmet a szomszédom ellen?
Figyelt kérdés
Alattunk egy öregasszony lakik, aki rendszerint klumpában grasszál az előszobájában a járólapon. Rendszeresen felébredünk rá, már évek óta. Leginkább este fél 10-kor kezd el mászkálni, hajnal 2-ig. De már ébredtem hajnal 4-kor is erre. Ő állítja, hogy nincs kopogó hangot kiadó lábbelije, de már végig kérdeztem a többi szomszédot is és ők nem hallják, csak mi hozzánk hallatszik (alatta nem lakik senki). Már nincs más ötletem, szeretnénk nyugodtan aludni végre. Megőrjít már, amikor éjjel emiatt nem tudok elaludni sem, vagy épp felébredek rá.
Más öltet van-e?
2011. márc. 4. 20:53
1/5 anonim válasza:
Én rendszeresen zavarnám őt, olyankor amikor aludna, hátha leszokik erről a szokásáról.
Vagy amikor éppen kopog lemennék hozzá és mondanám, h az a cipője kopog ami épp rajta van.
2/5 A kérdező kommentje:
Sosem alszik, szinte. Egyszer lementem és szóltam neki, hogy most is a mászkálására ébredtünk, azt mondta, hogy nem tud neki mit csinálni és köszöni, hogy szóltam. Köpni-nyelni nem tudtam.
2011. aug. 22. 22:10
3/5 anonim válasza:
Nem ő mászkál, hanem egy kopogó szellem.
4/5 A kérdező kommentje:
Ja! A múltkor azt hazudta, hogy ő már lefekszik fél 11-kor. Csak sajnos ez még egyszer sem fordult elő. Én már arra gondoltam, hogy alvajáró, most is húzogatja a konyhában az asztalt. :( Lehet közben alszik???
2011. aug. 22. 22:31
5/5 anonim válasza:
Szerintem vedd meg tőle azt a rohadt klumpát! Ennyit megérne a nyugalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!