Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen oldalak látogatása...

Milyen oldalak látogatása okozhat nekem gondot - jogilag?

Figyelt kérdés
Pl., lehet az, hogy "politikailag nem korrekt" oldalt teszek a kedvenceim közé, és ezáltal valami bajom eshet? Puszta tájékozódás céljából...
2011. márc. 2. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Igen MSZP.hu

sajnos ez az oldal politikailag nem korrekt, sőt üldözendő.

2011. márc. 2. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem okozhat gondot, viszont ha megalapozott gyanú van arról, hogy valamilyen bűncselekményt követtél el, akkor akár ez is számíthat, de ha nem vagy szélsőséges, aki mondjuk robbantani akar, akkor nem.
2011. márc. 2. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra gondolsz, hogy megbüntethetnek-e azért, mert kuruc.info-t olvasol, akkor a válaszom az, hogy nem. Te nem csinálsz törvénytelent azzal, hogy olvasod, csak a szerkesztők, hogy uszító anyagot raknak fel. De olvasni lehet. De szerintem nem érdemes olvasni. Szerintem csak a tömény gyűlöletről szól, és én már csak azért se szívesen nyitom meg, mert azzal is támogatom őket, mert mérik a forgalmat. Ha nemzeti radikális, de nem "Irtsunk ki minden cigányt kivétel nélkül."oldalt akarsz olvasni, akkor barikad.hu. Az is radikális oldal, de azért mindenképp jóval értelmesebb, mint a kuruc.info.
2011. márc. 2. 18:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem kurucra gondoltam, de köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 2. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
A demokráciában semmi politikai,de a diktatúrában amit a vezető kitalál!
2011. márc. 2. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!