Az okmányaimat fénymásolva is magamnál hordhatom?
ezek alapján a lényeg az h.hitelt érdemlően tudd igazolni a személyazonosságodat.szerintem elvileg lehetséges és elegendő a fénymásolat bemutatása...az információ nem 100%,csak a linkben leírtak alapján nincs megkötve h.kizárólag eredeti okmány fogadható el...
Amennyiben a másolatot közjegyző hitelesíti, akkor teljesül a "hitelt érdemlően", amíg a másolat nem hitelesített, addig nem teljesül a "hitelt érdemlően".
De inkább a gyermeked "hanyagságát" kellene orvosolni. A közjegyzői hitelesítés úgyis annyi, mint egy új személyi igazolvány...
Azzal, hogy lecseszem nem érek el nála semmit.
Egyszer nem az ő hibája volt, mert a deákon körbefogták és mindenét elvették. hiába mondta, hogy az csak a személyi és a lakcím, taj kártya. Vidékre vagyunk bejelentve, ezért le kell menni mindig először oda a lakcím miatt. aztán buliba hagyta el most meg valahol a városba. már kértem, hogy ne tegye egy helyre, de akkor meg itthon hagy belőle. Igen szétszórt, de 15 évesen nem tudok vele mit kezdeni. már poénból arra gondoltam, hogy a többi mellé odateszek egy cetlit, hogy kérem postázzák címre vagy pénzért átveszem.
Ha legközelebb elveszíti, küld el te vidékre intézni a dolgot, vagy vidd magaddal. 1 napot te is igazolhatsz neki, és annyival kevesebb pénzt adsz neki bulira,
egyébként egy 15 éves hová jár bulizni? Nem korai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!