Egy nagyáruházban rámfogták, hogy loptam. Ez nem volt igaz, mert nem találtak semmit és különben sem lopnék soha. Feljelenthetem-e az áruházat, vagy a biztonsági őröket az engem ért sérelemért?
Fel - ha bizonyítani tudod, hogy téged milyen kár ért az eljárás során.
Tanúk?
Tudom hogy nem lesz hasznos a válaszom,de leirnám a kérdezönek!Ha egyáltalán érdekli!
Engem gyerekként kb 10-12 éves lehettem a egy kis abc-be ahová napi szinten jártam meg az összes szomszéd szóval a fél lakótelep "elkaptak"!Szó szerint berángattak két hentes hogy én loptam!Hirtelen mást nem tudtam csinálni csak sirtam!Mindenki engem nézett!Annyira szégyeltem magam pedig nem volt miért mert nem loptam!!!Igy útolag felnött fejjel megfogadtam ha valaha még egyszer "elkapnak" hangosan kifogomom jelenteni hogy mindenki hallja hogy ott a vevőtérben kutasson át ha akar vagy hivjon rendört!Annyira megalázó volt hogy az emberek mit gondolhattak rólam a szomszédok!
Én feljelenteni nem jelenteném fel öket mert semmit nem érsz el vele de tuti be irnánk a panaszkönyvbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!