Öregotthonból csak az a személy viheti ki a hozzátartozót, aki bevitte, vagy aki gondját viseli? SoS
Bevitték még októberben,de nagyon szeretne hazajönni.Aki benyomta,nem hajlandó aláírni,és a testvérének azt mondta,hogy ő nem viheti ki,mert nem ő rakta be.
Hogy lehetne kihozni,ha aki berakta,nem engedi?
A papírjára ráíratták,hogy 24órás felügyeletre szorul,pedig ez nem igaz,csak azért kellett,hogy az otthonba egyből bevegyék,és ne kelljen várni.
Van,teljesen ellátta magát,csak volt/van egy kis babrája,kitalál dolgokat a somszédról,ezért a lánya bedugta,a másik lánya nem tudott mit csináli,mert rávették,hogy bemenjen,közben a lánya,aki bedugta,a fiait is ellen fordította.
Nem engedik ki az otthonból,csak ha a lánya(aki bedugta) alá nem ír.Ez így igaz,vagy akár én is kihozhatom?(elmúltam 18)És ha fogadok egy gondozót,aki mindig vele van,és íratok egy eltartásit,akkor ezzel meg lehet akaályozni,hogy újra bedugják?
voltunk nálla,és másfél óráig csak azt hajtotta,hogy jönne haza,de nem engedik.
Mint írtam,24 órás felügyeletre szorul.Ez nem igaz,csak hogy eltegyék láb alól lepénzelték(?)a dokit,hogy ráírja.
A lényeg az volna,hogy minnél hamarabb ki lehessen hozni,mert bele fog őrülni,ha otthagyják.
Nincs lakásproblémám,van házam!
Csak amikor egy majdnem 90 éves ember azért sír,mert bedugta egy lyukba a"jószívű kislánya",akkor elgondolkozom rajta,hogy hogy is lehetne kihozni.
Van neki háza,csak oda menne vissza,és ő kérte,hogy fogadjunk mellé.Nem hivatalos gondozót,azt mondták neki,50EFt-ból megvolna,és csak a saját házába van,az otthon majdnem 100.000Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!