Facebook-os kiírás miatt járhat kirúgás?
Javasoljad az osztálytársadnak, hogy az anyját tegye ki a fészbúkon, amikor zuhanyozik. Vagy egyenesen a tiedet.
Végül is, ha szerintetek nem sért szemilységjogot...
"nemkell rögtön nekem támadni..."
Mit háborogsz???
Nagyon jól írta a 19:18-as, hogy nyomik vagytok.
Bunkó az osztálytársad! És a kérdésed nem is kérdés, mert sz..rt csinált.
Ééééérted?!
Ja, és a " nemkell"-t két szóba írjuk!
OFF
Feljelenthetem a tanárt,mert puskázással vádolt nagy nyilvánosság(kb35gyerek és egy tanár)előtt(becsületsértés)?Persze nem puskáztam,és a tanár nem engedte,hogy felmodjam neki,de az oszt.f.-nek még utána való szünetbe felmondtam,aki elmagyarázta neki,hogy én tudom,és nem puskáztam.
Facebook-os kiírás miatt nem rughatja ki,de utána azt talál ki a tanár,amit akar!Facebookon annyit írt,hogy nyomi,de a tanár állíthat akár mit!
Ha pedig feljelenti,a rendőrség kb kiröhögi.
A gyerek pedig ha egyszer mondott csúnyát a tanár,azt is bejelenti,és a tanár hírnevét is rontaná,ha jelentgetőzne!
Az mp3-at pedig vissza kell hogy adja(8.év végén minimum!)ha nem,feljelenthetik lopásért!
jogtalan
tanárnak semmi köze ahhoz, hogy a diák otthon a saját facebook oldalán mit ír
és ráadásul szólásszabadság van
a gyerek úgy gondolja , hogy sz...g.. a tanára, akkor a véleménye szent és sérthetetlen, amíg tetlegességig nem fajulnak a dolgok....
na jó, lehet, hogy nem így van, de nekem ez a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!