Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Humanicban hogy működnek a...

Humanicban hogy működnek a garanciák? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
2 hónapja vettem 1 csizmát,ami teljesen tönkre ment kíméletes használat mellet.A műbőr felvállt mindenhol,a talpa levállt és így beázik 1 kis esőtől is.Ma visszavittük.Az eladó elküldte bevizsgáltatni.Azt mondta,hogy ő szemrevételezéssel nem tudja megállapítani,csak 1 cipész szakértő és ha lehet megjavítják( de a cipő olyan szinten szétment,hogy még a h*lye is megmondja,hogy mi is van)de ezután maga az eladó is mondta,hogy "bár ezt már úgysem lehet javítani". Na akkor hogy is van ez?
2011. jan. 22. 20:56
 1/4 anonim válasza:

Hát ez fura, én holnap megyek vissza viszem a csizmám mert ugyan ez a baj szóról-szóra!

Nyáron vettem ott egy sarut és az is szét szakadt és vissza vittem meg nézte az eladó lány és mondta hogy ezt lehet javítani,és beküldte a cipészhez mondtam neki hogy nem akarom javíttatni mert úgy is szét esik a javítás után újra.

Ekkor közölte velem hogy amíg lehet javítani addig 1szer kijavítják és ha 2. alkalomkor is szét szakad akkor vissza adják a pénzt csak hogy olyan csúnyán csinálták meg hogy szörnyű volt na gondoltam nem szarakodok vele és elvittem még mondtam is az eladó csajnak hogy jövök a pénzemért egy hét múlva mert szét fog szakadni nahát szét is szakadt ,volt olyan is hogy a 30 .000ft-os cipőm jött szét, ott valamiért rögtön vissza adták a pénzt.

és most ne értsük félre egy mást én nem igy próbálok hasznot húzni csak egyszerűen szar a humanic saját márkájú

cipői soha többet nem veszek ott semmit!meg hát nem maratont futok ezekben a cipőkben hanem kocsival járok.

2011. jan. 24. 18:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Én sem értem az egészet.Alig használtam.És még hogy javítják????Érdekes. Kíváncsi leszek,hogy mit mondanak neked holnap.Szóval majd írj! Köszi.
2011. jan. 24. 19:51
 3/4 anonim válasza:
első vagyok:szó nélkül vissza adták a pénzt :)
2011. jan. 26. 10:45
 4/4 A kérdező kommentje:
NEM MONDOD???!!! Akkor tényleg nem értem most már.
2011. jan. 26. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!