Humanicban hogy működnek a garanciák? (bőv. Lent)
Hát ez fura, én holnap megyek vissza viszem a csizmám mert ugyan ez a baj szóról-szóra!
Nyáron vettem ott egy sarut és az is szét szakadt és vissza vittem meg nézte az eladó lány és mondta hogy ezt lehet javítani,és beküldte a cipészhez mondtam neki hogy nem akarom javíttatni mert úgy is szét esik a javítás után újra.
Ekkor közölte velem hogy amíg lehet javítani addig 1szer kijavítják és ha 2. alkalomkor is szét szakad akkor vissza adják a pénzt csak hogy olyan csúnyán csinálták meg hogy szörnyű volt na gondoltam nem szarakodok vele és elvittem még mondtam is az eladó csajnak hogy jövök a pénzemért egy hét múlva mert szét fog szakadni nahát szét is szakadt ,volt olyan is hogy a 30 .000ft-os cipőm jött szét, ott valamiért rögtön vissza adták a pénzt.
és most ne értsük félre egy mást én nem igy próbálok hasznot húzni csak egyszerűen szar a humanic saját márkájú
cipői soha többet nem veszek ott semmit!meg hát nem maratont futok ezekben a cipőkben hanem kocsival járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!