Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kihívhatom-e a rendőrséget...

Kihívhatom-e a rendőrséget csendháborításért a kollégiumba?

Figyelt kérdés
Az egyik corvinusos kollégiumban vagyok kollégista, és sokszor már elviselhetetlenek a bulizások amiket egyesek csapnak, meg alapban is, nem azért lakik az ember kollégiumban, hogy bulizzon, hanem mert távol lakik, és csak erre telik. Kihívhatom-e a rendőrséget csendháborításért ebben az esetben? Megtehetem-e ezt név nélkül?
2011. jan. 21. 12:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%

kezdjük ott hogy a corvinus egy büféegyetem. a másik hogy neked kellene inkább a közösségbe beilleszkedned. harmadrészt egyetemistaként a dolgod a bulizás is egyben a tanulás mellett.

egy másik egyetemista.

2011. jan. 21. 15:18
 12/17 A kérdező kommentje:
Büféegyetem ám a.....
2011. jan. 21. 15:22
 13/17 BeerHunter ***** válasza:
Ej, pedig azt hittem mi vagyunk :@
2011. jan. 21. 15:27
 14/17 anonim ***** válasza:
9%
több ismerősöm van ott, egész nap b*sszák a rezet, 4-es átlagokat hoznak.
2011. jan. 21. 15:28
 15/17 BeerHunter ***** válasza:
23%
Mondjuk a Corvinushoz elég sok szak tartozik :)
2011. jan. 21. 15:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Beszéltél már a többiekkel erről? Hogy hagyják abba a bulizást?

Bár tökmindegy, egy egyetemi kollégiumhoz hozzátartoznak a bulik is. Emlékszem, nekem ez volt az egyik első élményem, mikor beköltöztem, és vagy tizenöt ember pont a mi ajtónk előtt gitározott és énekelt hangosan, részegen. Felsőbbévesek.

Olyan hajnali 2 körül meguntam és kimentem, hogy tán hagynák abba. Ők meg mondták, hogy jobb, ha megszokom.

Végül is elköltöztem, mert nem szoktam meg.

Szerintem ez a legjobb, amit te is tehetsz.

Rosszul értelmezted a külsős koli fogalmát. Külsős koli az, ami nem az egyetemé. Például mindegyik egyháznak van kollégiuma, tehát ha meg vagy keresztelve, akkor esetleg keress ilyet. Bár van, ahová enlékül is felvesznek. Az egyházi kollégiumokban tipikusan csend van és nyugalom.

De vannak magánkézben lévő kollégiumok is, ahol minimálisan kell csak többet fizetni.

Szóval nézz körül és keress mást.

Már csak azért is, mert szerintem ha kihívod a rendőröket, hogy nem tudsz aludni a bulizástól a kollégiumban, kábé ki se fognak jönni...

2011. jan. 22. 18:55
 17/17 anonim válasza:

nem tudom, kihívhatod-e, de nem érdemes. tényleg ki fognak utálni. én is így húztam le egy évet, bedugtam a zenét a fülembe és tanultam. ez is furcsán hat, de utálni nem fognak érte, ráadásul zh előtti estéken különösen sok barátod lesz. sajna erre ennyit tudok mondani.

A corvinusról írt véleménnyel most nem kezdenék el vitatkozni, nekem négyes átlagom van, de megdolgoztam érte, és nem henyéltem. Szerintem az ismerőseid, akik ezt állítják, csak menőzni akarnak, vagy olyan zsenik, hogy semmit nem kell tanulniuk. ennyi. vagy nagyon nagy szerencséjük volt. de ez előbb utóbb visszaüt.

2011. aug. 24. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!